BERDINKETA GEHITZEN JARRAITZEKO
Errugbia

Txingudi Errugbi Taldeak 5-5 berdindu zuen Bera Bera taldearen aurka, eguraldiak markatu zuen norgehiagoka. Puntu postiboa da sailkapenean batzen jarraitzeko.

Eguraldi traketxa zela medio, neurketa jokatu baino lehen Txingudi Errugbi Taldeko eta Bera Berako ordezkariak, epaileekin bilera bat egin zuten neurketa bertan behera uzteko ala jokatzeko erabakia hartzeko. Partidua jokatzeko erabakia hartu zuten, baina aurreikusten zuten bezala, neurketa oso baldintzatuta geratu zen, eta oso puntu gutxi eskuratu zituzten bi taldeek (5-5).

Lehen minutuetan Bera Berak hartu zuen neurketaren aginte makila, baina ez zuten arriskurik sortzen. Eguraldiaren ondorioz, baloi asko lurrera erortzen ziren eta neurketa asko trabatu zen. Lehen zatiaren erdialdean, Txingudi Errugbi Taldeak baloiaren jabetza izatea lortu zuen eta entsegua gauzatzeko lehen aukeran, entsegua erdietsi zuten. Lehen zatiaren gainontzeko minutuak Txingudi Errugbi Taldearen zelaian jokatu zen, baina bidasoatarrek defentsan sendo ibili ziren eta atsedenaldira 5-0ekoarekin markagailuan aurretik iritsi ziren.

Bigarren zatiaren hasieran, 45.minutuan, meleko erdilariak zigor kolpe bat azkar atera zuen eta bidasoatarren defentsa tokitik kanpo harrapatuta berdinketa ezarriko zuen entsegua erdietsi zuten. Txingudi Errugbi Klubak garaipena lortzeko aukerak izan zituen, argi zuten garaipena eskuratu lezaketela, baina ez zen horrela izan eta neurketa berdinketarekin bukatu zen. Hori bai, oso garantzitsuak diren bi puntu eskuratu zituzten, horrela, sei punturekin sailkapeneko zazpigarren postuan kokatu dira, jeitsiera postuetatik at.

Datorren astean Errioxara bidaiatuko dute errugbilari bidasoatarrek, oso neurketa zaila izango da, sailkapeneko laugarrenak dira errioxarrak, baina irabaztekotan inflexio puntu positiboa izango litzateke eta hori lortzeko irrikaz bidaiatuko dute.

ESKOLEN ARTEKO NAZIOARTEKO TXAPELKETA JOKATUKO DA PLAIAUNDIN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubak antolatu du “Biok Experimental Shopping Txingudi Badia” topaketaren bigarren edizioa

Txingudi Rugby Klubak bigarrenez...

TXINGUDI RUGBY KLUBEKO SENIORREK EZIN IZAN DUTE GARAIPENIK BATU ASTEBURUAN
Errugbia

Biok Txingudik 29-22 galdu zuen Neskak Loratzen taldearen kontra, eta Zaisa Txingudik ere 17-13ko emaitzarekin galdu zuen Bera Bera Bren...

PLAIAUNDITIK URRUTI EGONEN DIRA ASTEBURUAN TXINGUDI RUGBY KLUBEKO SENIORRAK
Errugbia

Zaisa Txingudik bihar jokatuko du Bera Beraren kontra eta Biok Txingudik berriz, igandean Neskak Loratzen taldearen kontra

Txingudi Rugby Klubeko...

BIOK TXINGUDIK GAZTEDI GARAITU ZUEN ETA ZAISA TXINGUDIK BERRIZ LEHEN PORROTA JASO ZUEN ETXEAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko gazteek ere arrakastaz bukatu zuten asteburua

Txingudi Rugby Klubeko ia talde guztiek lortu dute asteburua arrakastaz...

BIOK TXINGUDIK HASIERA EMANEN DIO EUSKAL LIGAKO BIGARREN FASEARI
Errugbia

Zaisa Txingudik berriz, play-offa jokatzeko eskubidea ematen duen bigarren postua lortzeko lehian segituko du