BI PUNTU IHES EGIN ZION REAL UNIONI

Real Unionek ezin izan zuen gipuzkoako derbia sententziatu eta azken minutuan, 93.minutuan, Sansek 2-2koa lortu zuen Stadium Galen

Gipuzkoako lehen derbia 2-2koarekin bukatu zen, azken minutuan, Errealaren harrobiko taldeak korner bat baliatu zuen berdinketa lortzeko. Real Unionek ez zuen jakin markagailuan zuen abantaila mantentzen eta 93.minutuan urrezkoak ziren bi puntu ihes egin zion. Sailkapenean hamabigarren postuan jarraitzen du talde txuribeltzak, jeitsiera postuak lau puntutara urrundu dituzte, baina promozio postuak bi puntutara hurbildu dira.

Neurketa ez zuen ondo hasi Real Unionek, seigarren minutuan Sansek eguneko lehen gola sartu zuen, hau ere korner bidez izan zen, Lobete izan zen gola erdietsi zuen jokalariak. Hori bai, minutu bakar batean Real Unionek hasiera txarra irauli zuen. Etxaburuk 14.minutuan eta Galanek 15.minutuan, markagailuari buelta eman zioten eta etxeko taldea neurketan agintzen jarri zuten. Sansek baloiaren jabetza izan zuen, baina presioa eta erritmo bizia Real Unionek ezartzen zuen neurketan, aukera gehiago izan zituen Alberto Iturralderen taldeak baina ez zuen beste golik lortu atsedenaldira iritsi baino lehen.

Bigarren zatian, Real Unionek baloiaren jabetzaren bila irten zen eta Sanse baino hobeto kokatu zen zelaian. Bigarren zatiko minutu asko Real Union Sanse baino askoz gehiago izan zen, baina minutuak aurrera joan ziren einean, Sanse Patrick Sequeiraren atera hurbiltzen joan ziren. Real Unionek ez zuen jakin neurketa ixten eta azkenean bigarren korner baten bidez, Blaskok azkeneko bi eta bikoa egin zuen.

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...