FINAL LAURDENETAN KALE

Sacyr Asobal Ligako Errege Kopan Bidasoak lehen eliminatorian kale egin zuen, Benidormek 26-29 garaitu zituzten

Bidasoa Irun (13+13). Rangel, Crowley (4), Kauldi (5), Serrano (2), De la Salud (3), Renaud-David (1), Rodrigo Salinas (4); Ledo, Cavero (2 de pen.), Esteban Salinas (3), Tesoriere, Seri (2), Da Silva, Bartók.

29 – BM. Benidorm (14+15). Terçariol, Cabanas (3), Simonet (6), Fernández, Parker (3), Grau (1), Folques (5); Rodríguez, Méndez (4), Basualdo, Lignieres (1), Dorado, Nolasco (2), Da Costa (4).

Bidasoak lehen aukeran kanporatua izan zen Madrilen ospatu den Sacyr Asobal Ligako Errege Kopako azken edizioan. Benidormek sekulako neurketa eta txapelketa egin zuen eta Jacobo Cuetararen taldea garaitzeko meritu aina egin zituzten. Neurketako hastapenak lehen zatiko tonika mantendu zuen, bi taldeek erraztasun handiarekin golak eskuratzeko gaitasuna izan zuten, inor ez zen kapaza izan alde garrantzitsuak lortzeko lehen zati osoan. Alacantarrek bi goleko abantaila lortu zuten, ondoren Bidasoak 3-0eko partzialaren bitartez 12-10 jarri ziren aurretik, baina atsedenaldira Benidorm 13-14 joan zen aurretik.

Bigarren zatian ordea Benidorm taldeak neurketako agintea hartu zuen eta lehen abantaila nagusiak erdietsi zituen. Bederatzi minututan sei goleko errenta lortu zuten (14-20) eta Jacobo Cuetararen hutsartea behartu zuten. Orduan, Bidasoak 5-1eko defentsara aldatu zuen, errendimendu ona ematen dio defentsa onek eta Salinastarren golen bitartez berriz neurketan sartu zen talde irundarra. 51.minutuan Sergio de la Salud eta Adrian Crowleyek 23-24koa ezarri zuten markagailuan, Bidasoa Benidormen gol batetara kokatu zen baina Tercariolek Bidasoaren garaipenerako asmo guztiak zapuztu zituen eta azkenean talde Alacantarrak 26-29 irabazi zuen.

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...

JACOBO CUETARA: “GURE ERRENDIMENDUAREN ETA ZALEEN ARTEKO ELKARTASUNAK FRUITUAK EMAN BEHAR DITU”

Aste lanpetu bati bukaera emateko, Bidasoa Irunek Blendio Sinfin taldea jasoko du bihar, apirilaren 13an, Artalekun

Aste gogorra izan du Bidasoa...

BIDASOA ERREGE KOPAKO AZKEN FASEAN

Fundacion Agustinos Alicante taldea gainditu zuen atzo talde horiak txapelketako hirugarren kanporaketan

Bidasoa Irun Errege Kopako azken faserako...

BIDASOAK PUNTU BAT ATERA ZUEN GRANOLLERSEN KONTRAKO PARTIDUTIK

Jacobo Cuetararen mutilek 30-30eko markagailua erdietsi zuten beraien aurkari zuzena den taldearen kontra

Bidasoak puntu garrantzitsua eskuratu zuen...