SUFRITZEN ERE GARAIPENA BIDASOARENTZAT

Velux EHF Champions Leaguean porrota zer den jakin gabe jarraitzen du Bidasoak, gol batengatik Eurofarm Rabotnic garaitu zuten (26-25)

26 – Bidasoa-Irun (11 + 15): Xoán Ledo, Zabala (1), Renaud, Azkue (2), Rodrigo Salinas (4), Esteban Salinas (2) y Odriozola (4); Orbovic, Crowley (1), Serrano (2), Barthe (1), De la Salud (8), Tesoriere, Seri (1) y Da Silva.

25 – HC Eurofarm Rabotnik (14 + 11): Mitrevski, Madzovski (2) Stjepanovic (6), Radovic, Shevelev, Vegar, Ostroushko (9); Blazevski, Ojleski, Curlevski, Jotic (2), Chanebski, Kukoski, Velkovski, Gradjan (5), Djukic (1) y Kuzmanoski.

Champions Leaguean jokatutako neurketak garaipen bezala kontatzen ditu momenturarte Bidasoak. Atzo Eurofarm Rabotnic taldea gol batengatik garaitu zuen talde irundarrak, majo sufrituta, baina bigarren zatiko azken minutuetan mazedoniarrak baino eraginkorragoak izan ziren.

Espero zen bezala, oso neurketa estua izan zen, bi taldeek hasieratik garaipenaren bila irten ziren eta hasierako errentak gutxiengoarengatik izan ziren. 20.minutuan lehen aldiz Eurofarm Rabotnic taldea markagailuan aurreratu zen eta atsedenaldira iritsi baino hiru minutu leheango, lau goleko errenta lortu zuten, partiduko nagusiena. Atsedenaldira ordea hiru goleko abantailarekin iritsi zen talde mazedoniarra, 11-14 adierazten zuen markagailuak eta beraz, bigarren zatian Bidasoak bere onena eman beharko zuen.

Bigarren zatiaren hasieran talde mazedoniarra jarraitzen zuen neurketako aginte makila eramaten. Lehen minutuetan lau goleko errenta berreskuratu zuten, baina Jon Azkuereen bi golek eta Kauldiren beste batek, neurketan sartu zuen berriz Bidsaoa (14-16). Rabotnic taldeko entrenatzaileak 37.minutuan hutsartea eskatu zuen eta ordutik aurrera, Bidasoak neurketa bere jokora eraman zuen. Defentsak eta Rangelek sekulako lana burutu zuten talde mazedoniarraren erasoa gelditzen eta Bidasoak erosoko iparrorratza zuzenduta hobeto kudeatu zituen azken minutuak. Amaieran, Bidasoak gol bateko garaipena erdietsi zuen, 26-25 eta beste behin, Artalekun zoramena piztu zen. Talde irundarra, EHF Cahmpions Leagueko bere multzoko liderra da lehen hiru neurketak garaitu dituelarik, zeinek esango luke hori duela lau urte.

Neurketa honen ostean, astebetez EHF Champions Leagueari agur esango diote eta Asobal Ligako laugarren neurketan zentratuko dira. Ostiralean Helvetia Anaitasunaren aurka arituko dira, beraz, Asobal Ligako bostgarren jardunaldian Euskal Herriko derbia izango dugu hizpide.

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...

JACOBO CUETARA: “GURE ERRENDIMENDUAREN ETA ZALEEN ARTEKO ELKARTASUNAK FRUITUAK EMAN BEHAR DITU”

Aste lanpetu bati bukaera emateko, Bidasoa Irunek Blendio Sinfin taldea jasoko du bihar, apirilaren 13an, Artalekun

Aste gogorra izan du Bidasoa...

BIDASOA ERREGE KOPAKO AZKEN FASEAN

Fundacion Agustinos Alicante taldea gainditu zuen atzo talde horiak txapelketako hirugarren kanporaketan

Bidasoa Irun Errege Kopako azken faserako...