Urritxeko lanak saria eduki du

AMOREBIETA: Natxo Zabal, Agirrezabala, Morgado, Simic, Luengo, Juaristi, Ortega (Galarza, 69'), Iturraspe (Ubis, 74'), Jon Ander, Seguín, Mikel Álvaro (Mujika, 22').

REAL UNION: Otaño, Estrada (Sergio Llamas, 75'), Gayoso, Aimar, Azkoiti, Senar, Mikel Alonso, Rodellar, Orbegozo (El Haddadi, 44'), Juan Domínguez, Eizmendi (Capelete, 82').

EPAILEA: Lou Ballano. Txartel horiak: Agirrezabala, Simic, Iturraspe, Mujika (Amorebieta); Eizmendi (Real Union).

Erregulartasuna eta sendotasuna berreskuratu ditu Real Unionek. Lau partida daramatza galdu gabe, eta gol bakarra jaso du, gainera, jardunaldi horietan. Larunbatean puntu bat eskuratu zuen Zornotzan, Urritxeko berdegune lokaztuaren gainean. Zelaiaren egoera ez zen futbolean jokatzeko egokia, eta gogotik lan egin behar izan zuten bi taldeek, emaitza on baten bila.

Lehen zatian erasoko joko gehigo ikusi ahal izan zen. Gol aukerak ere bai, bi taldeen partetik. Bigarrenean, aldiz, defentsako lana izan zen denen ardura nagusi. Bukaera aldera estutu zuen Amorebietak, eta Otañok behin baino gehiagotan esku hartu behar izan zuen, etxekoen gola ekiditeko. Edonola ere, puntu bana bildu zuen talde bakoitzak azkenean. Real Unionek hamar puntuko errenta du jada jaitsiera postuekiko.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...