4X100 metro libreetako Espainiako errekorra egin du Oskitz Aguilarrek

Emaitza bikainak lortu ditu Oskitz Aguilar Bidasoa XXIeko igerilari irundarrak asteburuan Sabadellen izandako Espainiako Kopan. Brontzezko domina eskuratu zuen 100 metro libreetako proban. 50 segundoen muga gainditu zuen, gainera. Baina 4X100eko erreleboan, 48.87ko marka harrigarria lortu eta Espainiako errekorra hobetzeko ekarpena egin zuen Aguilarrek. Selekzioko taldekideekin batera erdietsi zuen lorpen hori. 4X100eko talde horrekin, Rio de Janeiroko Joko Olinpikoetarako txartela lortzen saiatuko da Oskitz Aguilar.

BIDASOA XXI-EKO IGERILARIEK 36 TITULU ESKURATU DITUZTE UDAKO LEHEN HITZORDUAN

Bidasotarren artean bi igerilarik lortu dute irabaztea parte hartu duten lau probetan, Eider Emazabelek eta Oihan Cabanesek

Bidasoa XXI-eko...

ALEBIN MAILAKO IGERILARIAK OÑATIN IZANEN DIRA PROBINTZIA ARTEKO LEHEN HITZORDUAN

Hiru hitzordu izanen dituzte guztira Oñatin Bidasoa XXIeko igerilariak eta lehena larunbat honetan izanen da

Oñatin eginen da asteburu honetan...

HAMAZAZPI GARAIPEN ESKURATU ZITUZTEN BIDASOTARREK GIF TROFEOAN

Jon Goñez izan zen Bidasoa XXI-eko igerilaririk azpimarragarriena lau probetan irabazita

Gif Trofeoan parte hartu zuten pasa den asteburuan Bidasoa...

BIDASOA XXI-EKO GARAZI AZKUE ETA ALAIN ARRETXE GIPUZKOAKO TXAPELDUNAK

Azkuek lau modalitatetan irabazi zuen eta Arretxek bizkarrez eta krolean

Bidasoa XXIek garaipen handiak lortu ditu Gipuzkoako Txapelketan. Hamasei...

AMAIA CENDOYAK ETA ION MUGIKAK IRABAZI ZUTEN SAN MARTZIAL TORNEOA

Cendoyaren gibeletik, Ane Hernandez eta June Ilzarbe sailkatu ziren

San Martzial Torneoa ospatu zen pasa den asteburuan eta bertan, Amaia Cendoya...

BIDASOA XXI KLUBAK EUSKAL HERRIKO TXAPELKETAN EMAITZA BIKAINAK LORTU DITU

Taldekako bortz sailkapenetan nagusitu dira irundarrak, eta 52 domina eskuratu dituzte guztira

Bidasoa XXI kluba Euskal Herriko junior eta absolutu...