Atletismoa

BAT-EKO ALEBIN ETA INFANTILEK ZAZPI DOMINA ESKURATU ZITUZTEN GIPUZKOAKO TXAPELKETAN

Donostian jokatu zen Gipuzkoako Bigarren Eskolarteko Txapelketa eta BAT-eko atletek zazpi domina eskuratu zituzten guztira

Gipuzkoako Bigarren...

BAT-EKOAK MEETING DE PAYS BASQUE, PLP ETA EUSKADIKO TXAPELKETETAN IZAN ZIREN

Klub irundarreko atletek Donibane Lohitzunen eta Donostian emaitza onak bildu zituzten asteburuan

Bidasoa Atletiko Taldeko atletek Donibane...

BETTY URRUTYK ETA PIERRE URRUTYK IRABAZI ZUTEN 5K LASTERKETA

Cesar Perezek, zirkuituaren estreinaldian, Espainiako M65 mailako errekorra egin zuen

Bidasoa Atletiko Taldeak antolatutako 5K lasterketa ospatuko...

EMAKUMEAK LAUGARREN ETA GIZONEZKOAK HIRUGARREN LIGAKO LEHEN JARDUNALDIAN

Bidasoa Atletiko Taldeko emakumeek ez zuten Liga behar bezala hasi Iruñean eta gizonezkoek, Gijonen, hirugarren postua eskuratu zuten puntu erdiko...

BI DOMINA ESKURATU DITUZTE BAT-EKO ATLETEK ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Naia Llorente Espainiako txapeldunorde izan zen eta Egoitz Miquelarena podiumeko hirugarren koskara igan zen

Bidasoa Atletiko Taldeko 16 urtez...

ANA PULGARIN ESPAINIAKO TXAPELDUNORDEA 20 KILOMETRO MARTXAN

23 urtez azpiko kategorian txapeldunorde izan zen Ana Pulgarin 20 kilometro martxan

Espainiako Txapelketa ospatuko zen pasa den asteburuan Cordoban....

BAT-EKOAK EUSKADIKO SELEKZIOAREKIN KROS TXAPELKETAN

Hugo Vazquezek, Julen Mendozak, Adur Ugartemendiak eta Iker Ibarguenek Espainiako Kros Txapelketan parte hartu zuten Euskadiko taldearekin

Bidasoa...

18 URTEZ AZPIKO ESPAINIAKO TXAPELKETAN IZAN DIRA BAT-EKO BORTZ ATLETA

Aritz Zuazok, Alaine Aguerraldek, Leire Martiarenak, Izaskun Sanzek eta Iker Ibargurenek parte hartu dute Salamancan ospatu den...

EUSKADIKO JAURTIKETA TXAPELKETAN LAU DOMINA ESKURATU DITUZTE BAT-EKOEK

Urrezko domina bat, zilarrezko bertze bat eta brontzezko bi eskuratu dituzte atletek Durangon

Euskadiko jaurtiketa luzeko txapelketa ospatu zen pasa...

JOSE GOMEZ DE ARRIBA GIPUZKOAKO 10K TXAPELKETAKO TXAPELDUNORDEA

Asier Landart bortzgarren postuan sailkatu zen, 32:49ko denbora eginez

Gipuzkoako 10K Txapelketa ospatu zen pasa den igandean Donostian. Bidasoa...

SANDRA MARTINEZEK ETA UNAI ARROYOK IRABAZI ZUTEN IRUNGO MARATOI ERDIA

10K lasterketan berriz, Ane Taibo eta Ion Garraus izan ziren lehenbiziko postuan helmugaratu zirenak

Irungo Maratoi Erdiaren bostgarren edizioa ospatu zen...

BAT-EKO HARROBIA SASOI ONEAN DAGO

Anoetan ospatu zen 18 eta 20 urtez azpiko Gipuzkoako Txapelketan hogei domina baino gehiago eskuratu zituzten atletek

GOIZANE GARCIA BI ALDIZ EUSKADIKO TXAPELDUNORDE

Garcia disko eta mailu jaurtiketetan igan zen podiumaren bigarren koskara

Euskadiko jaurtiketa luzeko txapelketa...

IKER AROZENA 23 URTEZ AZPIKO TXAPELDUNA ANTEQUERAN

Atleta hondarribitarrak Euskadiko errekorra eskuratu zuen, baita Europako minimoa ere

Antequeran ospatu zen...

BAT-EKO EMAKUMEAK EUSKADIKO TXAPELDUNAK KLUB ARTEKOAN

Gizonezkoak berriz, hirugarren postuan sailkatu ziren klub arteko Euskadiko Txapelketan