TERESA ERRANDONEAK BIGARREN POSTUA ESKURATU ZUEN CATALUÑAKO MEETING-EAN

Victoria Briso ere txapeldun suertatu zen Madrilgo txapelketa absolutuan

Bidasoa Atletiko Taldeak bertze bi...

ERRANDONEA, JOVER ETA MARTIN MAILARIK ONENEAN MALAGAKO MEETING INDOOR-EAN

Teresa Errandonearen eta Maria del Mar Joverren itzulera izan zen pasa den asteburuko lehiaketa, baita Elena Martinen debuta ere

BAT-EKO ATLETEK LAN ONA EGIN ZUTEN GIPUZKOAKO TXAPELKETAN

Iker Arozenak, Ioritz Labandibarrek, Luken Aizpuruak, Juan Errandoneak eta Eunate Martinezek urrezko domina eskuratu zuten euren probetan

BAT-EKO KORRIKALARIEK BI TITULU ETA HIRUGARREN POSTU BAT ESKURATU DUTE EUSKADIKO KROS TXAPELKETAN

18 urtez azpiko neskak eta 16 urtez azpiko mutilak Euskadiko txapeldunak izan dira kroseko kluben kategorian

HONDARRIBIRA 10K ZIRKUITUA OSATU DUTE BAT-EK ETA HONDARRIBIAKO UDALAK

Bidasoa Atletiko Taldearen laguntzarekin, 10 kilometroko ibilbide zirkularra osatu dute Hondarribian herritarrek kirola egiteko erabil dezaten

SARA VILLASANTEK ETA PIERRE URRUTYK IRABAZI ZUTEN GABONETAKO KROSA

Garaipena eskuratzeaz gain, probaren errekorra ere egin zuten bi lasterkariek

500 izen emate baino gehiagorekin...

ELISA GONZALEZEK ETA IBAI MAKAZAGAK IRABAZI ZUTEN IRUNGO KROSA

Irungo lasterketa ezagunaren 52. edizioa ospatu zen igande goizean eta Gonzalezek eta Makazagak eskuratu zuten garaipena maila absolutuan

BEÑAT ELZO LASTERKETA AZAROAREN LEHENEAN OSPATUKO DA

Adela elkarteari bideratuko zaio zazpigarren edizio honetan biltzen den diru guztia

Beñat Elzo mendi lasterketa...

DONIBANE LOHIZUNE-HONDARRIBIA LASTERKETAK BERE 23. EDIZIOA OSPATUKO DU IGANDEAN

Donibane Lohitzunetik atera eta Hondarribiako Arma Plazan helmugaratuko dira korrikalariak

Igande honetan,...

SARA VILLASANTEK ETA JOSE ANTONIO GOMEZ DE ARRIBAK IRABAZI ZUTEN TXINGUDI KORRIKA

Hanbike modalitatean, Ion Galarraga izan zen lehen postuan helmugaratu zena

Urriaren 1ean ospatu zen Txingudi...

TXINGUDI KORRIKA LASTERKETAREN EDIZIO BERRI BAT ANTOLATU DUTE

Urriaren lehenean ospatuko dute lasterketa honen 23. edizioa

Hendaiako Udaletxean egin zen atzo Txingudi...

IKER AROZENA ZILARREZKO DOMINA 23 URTEZ AZPIKO MEDITERRANEAR TXAPELKETAN

7,60 metroko jauziarekin lortu zuen bigarren postua, Jules Pommery frantziarraren atzetik

Iker Arozenak lehen aldiz...

OLATZ ZABALA ETA JOSE ANTONIO GOMEZ DE ARRIBA, SAN MARTZIAL IGOERAKO IRABAZLEAK

Ekainaren 25ean ospatu zen lasterketa, bi urteren ondoren, eta 138 partehartzaile izan ziren guztira

Pasa den...

IKER AROZENAK BRONTZEZKO DOMINA ESKURATU DU ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Arozenaz gain, BAT-eko beste hamar atletek parte hartu zuten Espainiako Txapelketa Absolutuan