AURPEGIA EMAN DU BIDASOAK PALAU BLAUGRANAN

Barça Lassa 32: Kevin Möller (-), Casper Mortensen (7), Raúl Entrerríos (3), Aleix Gómez (-), Thiagus Petrus (1), Dika Mem (5) y Ludovic Fabregas (2) –siete inicial-, Lasse Andersson (4), Víctor Tomàs (2), Aitor Ariño (1), Timothey N’Guessan (3), Kamil Syprzak (-),Jure Dolenec (4), Gilberto Duarte (-) y Cedric Sorhaindo (-).

Bidasoa Irún 23: Xoan Manuel Ledo (-), Mikel Zabala (3), Iñigo Aldaba (2), Iker Serrano (7), Sergio De la Salud (1), Rodrigo Salinas (2) y Rudy Seri (2) –siete inicial-, Esteban Salinas (2), Paco Barthe (1), Leo Renaud-David (1), Jon Azkue (2) y Thomas Tessoriere (-).

2018ko Asobal Ligako lehen porrota iritsi zen atzo. Bidasoak arratsaldeko 16:00tan Bartzelonaren aurka jolastu zuen eta espainiako eskubaloi ligako talde gehienei gertatzen zaien bezala, porrotarekin bueltatu ziren etxera Jacobo Cuetararen mutilak.

Hala ere ez zen partidu erraza izan Xavi Pascualenentzat. Lehen minutuetan Bidasoak erritmoa ezarri zuen norgehiagokan. Defentsa onak burutu zituzten erasoan eta erasoan ere Bartzelonaren atea zulatzea lortu zuten lehen 10 minutuetan. Horrela, 10-10ekoarekin Jacobo Cuetarak lehen hutsartea eskatu zuen, batetik taldeari arnasa emateko eta defentsako jokalariak ondo antolatzeko.

10. minututik aurrera, pixkanaka pixkanaka norgehiagokak Palau Blaugranan jokatzen diren partidu gehienen itxura hartu zuen. Bartzelona jokoaren jaun eta jabe bihurtu zen eta 16-11koarekin atsedenaldira iritsi zen.

Atsedenalditik bueltan, Bartzelonak defentsa estutu zuen eta Bidasoak lan gehiago egin behar zuen golak eskuratzeko. Lehen bost minutuetan lau gol jaso zituen Cuetararenek eta honek norgehiagoka gelditu zuen berriz hutsarte batekin.

Hutsartea eta gero, Bidasoak beste behin partidu hasierako aurpegia erakutsi zuen eta 22-16a markagailuan jartzea lortu zuen 45.minutuan. Partiduaren erritmoa bizitu zen eta erritmo horretan Bartzelona gailendu zen. Lehen aldiz 50.minutuan 10 goleko errenta gainditu zuen.

Minutuak pasa ahala amaiera iritsi zen Bartzelonan 32-23arekin markagailuan. Iker Serrano izan zen Bidasotarren golegile nagusia, nabaria izaten ari da urretxuarraren lana lehen lau jardunaldietan. Bidasoak bigarren postuan jarraitzen du partidu onen ostean 5 punturekin, Bidasoaren hurrengo norgehiagoka Granollersen aurka izango da Artalekun, urriaren 7an 13:00etan.

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...

JACOBO CUETARA: “GURE ERRENDIMENDUAREN ETA ZALEEN ARTEKO ELKARTASUNAK FRUITUAK EMAN BEHAR DITU”

Aste lanpetu bati bukaera emateko, Bidasoa Irunek Blendio Sinfin taldea jasoko du bihar, apirilaren 13an, Artalekun

Aste gogorra izan du Bidasoa...

BIDASOA ERREGE KOPAKO AZKEN FASEAN

Fundacion Agustinos Alicante taldea gainditu zuen atzo talde horiak txapelketako hirugarren kanporaketan

Bidasoa Irun Errege Kopako azken faserako...

BIDASOAK PUNTU BAT ATERA ZUEN GRANOLLERSEN KONTRAKO PARTIDUTIK

Jacobo Cuetararen mutilek 30-30eko markagailua erdietsi zuten beraien aurkari zuzena den taldearen kontra

Bidasoak puntu garrantzitsua eskuratu zuen...