Azken laurdenera arte eutsi dio Erroibidek Ardoiri
Saskibaloia

ERROIBIDE-IRUN: Izaro Alza (3), Cristina Gonzalez (8), Leticia Martinez (6), Maialen Ramirez (2), Saioa Altzaga (14), Leire Oregi (6), Nerea Saenz (8), Saray Arozena (10).

Norgehiagoka txukuna egin arren, porrota jasan zuen larunbatean Emakumeen Lehen Mailako Erroibide-Irunek Zizurren. Indarrez ekin zioten irundarrek partidari, defentsa sendoaren bidez, nafarren jokoa oztopatuz. Erasoan ere fin aritu ziren Ganix Mironek zuzendutako neskak. 21-30ekoa zen markagailua atsedenaldian.

Hirugarren laurdenean neurketa gogortu zuen Ardoik, eta etekina atera zion defentsako ahaleginari. Bi puntura murriztu zuen desabantaila azken laurdena hasterako (44-46). Oldarkor aritu ziren bi taldeak azken minutuetan. Indarrak parekatu egin ziren, eta markagailua ere bai. 53-53koa zen hiru minutu falta zirenean. Nafarrek faltak egitera behartu zituzten irundarrak, eta jaurtiketa libreko marratik erabaki zuten neurketa. Igande eguerdian Burlata hartuko du Erroibidek Artalekun.

LEHEN PORROTA…BIGARREN GELDIUNEA?
Saskibaloia

Erroibidek ezin izan du denboraldiko laugarren garaipena erdietsi, neurketa berdindu batean, Leioako Askartza taldeak 64-69 irabazi du.

Hiru hilabete...

GALDAKAO ZONALDE GORRIAN UTZI DU ERROIBIDEK
Saskibaloia

Hiru hilabete geldirik egon ostean, lehiaketa utzi zuten bezala bueltatu dira irundarrak, garaipenarekin alegia. Cafeteria Tartalo Ibaizabelen aurka 71-86 gailendu...

GARAIPEN BERRI BAT ERROIBIDERENTZAT
Saskibaloia

Neurketa zail batean, azken laurdenean Erroibidek denboraldiko bigarren garaipena erdietsi du eta sailkapeneko lider berri bezala kokatu da...

HENDAIA BASKET BALLEK ASTEBURUKO BI NEURKETAK BEREGANATU DITU
Saskibaloia

Ostiralean Hazparneren jaso zuten Irandatzen eta aise 78-59-ko garaipena erdietsi zuten; igandean, bestalde, Merignac 80-56 garaitu zituzten.