BEDERATZI DOMINA EUSKADIKO TXAPELKETAN BAT-entzat

Durangoko Landaka pistan asteburuan jokatu zen Euskadiko Txapelketa Absolutuan bederatzi domina eskuratu zituzten Bidasoa Atletiko Taldeko kirolariek

Izugarrizko domina kopuruarekin bueltatu dira Bidasoa Atletiko Taldeko partaideak Durangotik. Pasaden asteburuan zehar Euskadiko Txapelketa Absolutua ospatu zen bertan eta eskualdeko kirolariek emaitza ikaragarriak lortu zituzten.

Guztira bederatzi domina lortu zituzten, hain zuzen, urrezko hiru, zilarrezko bi eta brontzezko lau. Urrezko lehena ohikoa den bezala Teresa Errandonearentzat izan zen 100 metro hesietan 13.45 denbora eginda. Pertika modalitatean, Malen Ruiz de Azuak Teresaren balentria bera burutu zuen 4.25 metroko saltoarekin. Urrezko azken domina gizonezkoetan iritsi zen, Mikel Ruiz Lasak pisuko jaurtiketan 11.20 metroko jaurtiketa lortu zuen eta horrekin batera, garaipena ere.

Zilarrezko dominak pertikan iritsi ziren ere, Mikel Campon eta Paula Añorga izan ziren bigarren postua lortzearen arduradunak. Hirugarren postuan ordea, Luis Aranzabalek pertikako jauzian, Alazne Garridok 400 metro leunetan, Juan Errandoneak salto hirukoitzan eta Malen de la Fuentek pertikako jauzian bukatu zuten.

AIMAR OTXOTEKOK IRABAZI DU LESAKAKO V MENDI LASTERKETA

Lesakarrak 2019ko lehen edizioko errekorra hautsi zuen, ordubete eta hamar minutuan osatuz 14 kilometroko ibilbidea

Aimar Otxoteko Larrarte...

CARLA MARTINEZEK ETA LAIA OLASCOAGAK URREZKO ETA BRONTZEZKO DOMINAK ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO 20 URTEZ AZPIKO TXAPELKETAN

Horiez gain, BATeko bertze zazpi atletek hartu dute parte Espainiako Txapelketan

Bidasoa Atletiko Taldeak parte hartze handia izan du...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO MASTERRAK URREZKO LAU DOMINA ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Hauez gain, 16 urtez azpiko hiru atleta aritu dira txapelketa berean lehian estreinakoz

Donostian ospatu zen Espainiako Pista Estaliko Master...

MARTXOAREN 10EAN OSPATUKO DUTE LESAKAKO V MENDI LASTERKETA

14 kilometro luze eta 900 metroko malda positiboa izanen du aurten ere probak

Beti Gazte elkarteak Lesakako Mendi Lasterketa antolatu du aurten ere....

NAIA LLORENTEK ETA ALAINE AGUERRALDEK LAUGARREN POSTU BANA ESKURATU ZUTEN 18 URTEZ AZPIKO ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Horrez gain, Izaskun Sanz eta Leire Martiarena finalerdietara ailegatu ziren eta Liher Ugartemendiak lesio bat sufritu zuen sailkapeneko...