Burumakur jarraitzen du Unionek etxetik kanpo

TOLEDO: Zabal, Expósito, Alex Cruz (William, 51'), Mikel Fernández, Echaide, Barranco (Garcés, 81'), Cristóbal, Esnáider, Pablo, Esparza, Roberto (Aicart, 65').

REAL UNION: Txusta, Urkizu, Azkoiti, Aimar, Morcillo (Esnaola, 45'), Rodellar, Ozkoidi (Barrón, 73'), Martins, Alonso, Eizmendi, Julen Iriarte (Mujika, 22').

GOLAK: 1-0: Esnaider (1'); 2-0: Esnaider (14'). 2-1: Mujika (44').

EPAILEA: Montoro Garrido. Txartel horiak: Alex Cruz, Barranco, Pablo, Expósito, Garcés (Toledo).

Real Unionentzat kalbarioa da etxetik kanpo aritzea. Irteera bakoitzean galdu du orain arte, Zubietako salbuespen bakarrarekin. Bolada txar horri irtenbidea emateko modua topatu nahian dabiltza irundarrak, baina momentuz ez dute lortu. Oraingoan Toledon galdu du Real Unionek. Zelaira irten bezain pronto jaso du lehen gola Aitor Zulaikaren taldeak. Minutu erdi ere ez dio iraun lehen jabetzak. Toledok baloia lapurtu eta gola sartu du, erraztasun harrigarriarekin. Bakar-bakarrik egin du errematea Juan Esnaiderrek. Golak indarra eman dio etxeko taldeari, eta mendean izan du Union hurrengo minutuetan. Itxura pobrea eman du Irungo taldeak neurketaren lehen txanpan. 9.minutuan sekulako gol aukera izan du Esparzak, baina huts egin du Txustaren aurrean. 14.ean, Esnaiderrek Toledoren abantaila handitu du, oso urrutitik egindako jaurtiketarekin.

Maldan gora jarri zaio neurketa Real Unioni. Gainera, 22.minutuan Julen Iriartek zelaia utzi behar izan du, belaunean mina hartuta. Galanen ordez ari zen, nafarraren lesioa dela eta. Aitor Zulaikak Aritz Mujika zelairatu behar izan du, aurrelari petoa ez den arren. Kostata, baina hobera egin du Unionek lehen zatiaren azken txanpan. Arriskua sortzeko gaitasuna erakutsi du, eta gola egitekoa ere bai. Momenturik onenean heldu da 2-1ekoa, atsedenaldiaren atarian. Aritz Mujikak sartu du, atzerako artazi ederrarekin. Bigarren zatirako itxaropena eman die golak txuribeltzei. Hala ere, hobekuntzak jarraipena behar zuen bigarren zatian, eta ez du izan. Cristobalek neurketa erabakitzeko aukera izan du aldagelatik bueltatu bezain laster. Beste hiruzpalau abagune izan ditu Toledok neurketa erabat hausteko. Baina ez du asmatu, eta berdinketa lortzeko aukera eman dio Unioni. Dena den, Irungo taldeak ez du aprobetxatu. Baloiaren jabetza eskuratu du, jokoan ondo aritu da tarteka, baina ez da gol aukerak sortzeko gai izan. Porrotarekin, sailkapenean koska bat igotzeko aukera galdu du Aitor Zulaikaren taldeak.

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...

REAL UNIONEK CORNELLA GARAITU ZUEN GALEN

Alex Cerdák sartutako golari esker, hiru puntuak etxean gelditu ziren

Urtarriletik garaipenik batu gabe egon ondotik, Real Unionek Cornella garaitu...