Etxetik kanpo ere sendo dabil Bidasoa-Irun

MARISTAS ALGEMESí:Ferragud, Borrás (1), Botella, Navarro, Quiles, Marco (5), Sales (2), Pastor (1), Martínez (2), Esquer (2), Vidal (7), Herranz, Moreno (2), Lorasque (7), Arguillas

BIDASOA-IRUN: Zubiria, Cavero (1), Trkulja (2), Vázquez (1), Crowley (4), Revin (1), Iriarte (5), Zildzic (2), Gimeno, Mindegia, Muiña (9), Fuentes, Alzaga, Azkue (6).

MARKAGAILUA: 1-3, 2-7, 4-10, 6-11, 8-14, 9-18 (atsedenaldia); 12-21, 17-23, 20-24, 22-28, 25-28, 29-32.

Algemesín irabazi du eguerdian Bidasoa-Irunek. Jardunaldiko emaitzek mesede egin diote gainera, eta seigarren den Navarekin berdinduta dago orain Irungo taldea. Valladoliden aurkako partidako gidoia errepikatu du lehen zatian. Banakoaren ondoren, sei gol sartu ditu segidan Bidasoak, 1-7ko argigarria ezarriz markagailuan. Nagusitasunari eutsi dio Irungo taldeak atsedenaldira arte. Joan den asteko diferentzia berbera irudikatu du markagailuak hogeita hamargarren minutua betetzerakoan (9-18).

Bide beretik heldu dio Bidasoak bigarren zatiari. Hamarreko errenta lortu du 36.minutuan (12-22). Bazirudien norgehiagoka erosoa izango zela Fernando Bolearen taldearentzat. Baina bira bortitza eman du bigarren zatiaren erdian. Algemesík desabantaila murriztea lortu du, eta estu hartu du Bidasoa 46.minutuan (22-24). Jon Azkue jokalari erabakigarria izan da hurrengo minutuetan, hiru golekin krisiari amaiera emateko. 22-28koarekin sartu da talde horia azken hamar minutuetan, eta ez du garaipenari eusteko arazorik izan. Pedro Fuentesek eman du albisterik okerrena. Lesio larria egin du belaunean, eta lau eta sei hilabete arteko denbora tartea beharko du osatzeko.

JACOBO CUETARA: “ANAITASUNAREN KONTRAKO DERBIA BETI OSO PAREKATUA IZATEN DA”

Bidasoa Irunen ortzirale honetan (martxoaren 29an) jasoko du etxean Anaitasuna, euskal derbia jokatzeko

Bidasoa Irun etxera bueltatuko da asteburu...

AGUSTINOS ALICANTE IZANEN DA BIDASOAREN AURKARIA ERREGE KOPAKO KANPORAKETAN

Apirilaren 10ean ospatuko dute bi taldeek hirugarren kanporaketa partida bakarrean

Agustinos Alicante izanen da Bidasoa Irunen aurkaria apirilaren 10ean...

BIDASOAK PORROTA JASO ZUEN NAVAN

Bigarren zatian aukera izan zuen talde horiak puntuak eskuratzeko, baina azkenik gol bakarrarengatik ihes egin zion garaipenak

Bidasoak ezin izan...

HONDARRIBIA ESKUBALOIAK BERE ZUZENDARITZA BATZORDEA BERRITU DU

Ibilbide berri honetan, CD Bidasoako presidenteak, Gurutz Aginagaldek, bere babesa adierazi nahi izan du eta 2019ko udatik dauden harremanak...

JACOBO CUETARA: “SENDO AZALDU BEHAR GARA, DEFENTSAN ONGI EGON ETA KONSTANTE IZAN”

Bidasoa Irunek Viveros Herol BM Nava taldea bisitatuko du larunbatean 21:00etan

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL Ligari segida emanen dio asteburu...

BM BIDASOA IRUN EUSKADIKO JUBENIL TXAPELKETAKO TXAPELDUNORDE

Irundarrek Balonmano Barakaldo A taldea izan zuten aitzinean finalean, eta 24-23ko markagailuarekin irabazi zuten bizkaitarrek