Gol bakarra aski izan du Sestaok Real Union mendean hartzeko

SESTAO RIVER: Raúl Domínguez, Dani Mateos, Cabero, Tarantino, Igor Arnáez, Kurbus (Cristian, 87'), Eneko Rubio, Silas (Leandro, 84'), Abaroa (Jorge Hernández, 63'), Canario, Jito.

REAL UNION: Txusta, Urkizu, Azkoiti, Aimar, Morcillo, Rodellar, Martins, Mujika (Iriarte, 83'), Mikel Alonso (Ozkoidi, 76'), Barrón (Eizmendi, 64'), Galán.

GOLA: 1-0: Jito (66').

EPAILEA: Uson Rosell. Txartel horiak: Cabero, Canario, Jorge Hernández, Dani Mateos (Sestao River); Morcillo (Real Union.

Ohitura bilakatzen ari da Real Unionek etxetik kanpo galtzea. Lau porrot jaso ditu bost irteeratan. Sestaoko Las Llanasen lan ona egin dute txuribeltzek, baina ez dira irabazteko gai izan. Ondo hasi da Aitor Zulaikaren taldea. 15.minutuan gol aukera bikoitza izan du, baina Aimarrek eta Galanek huts egin dute. 31.ean, Urkizuren errematea atezainak harrapatu du. Irundarrak izan dira baloiaren jabe, eta arriskua sortu dute lehen zatian. Sestao urrutitik egindako jaurtiketekin bakarrik saiatu da, eta ez du arrakastarik izan.

Atsedenaldiaren ondoren oldarkorrago irten da River. 57.minutuan lehen abisua eman du Canariok, zutoinetik hurbil pasa baita bere jaurtiketa. 66.ean, Jitok aurretik jarri du etxeko taldea. Bigarren aukera ere izan du sei minutu beranduago, baina Txusta atezainak 2-0ekoa ekidin du. Abantailarekin eroso ibili da Sestao. Zulaikak Ozkoidi eta Iriarte zelairatu ditu erasora egiteko asmoz. Azken txanpan, ordea, jokoa ez da arina izan. Behin eta berriro eten du ezkerraldeko taldeak. Kirol sasoiko bigarren garaipena lortu du azkenean Sestao Riverrek, Real Unionen kaltetan.

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...

REAL UNIONEK CORNELLA GARAITU ZUEN GALEN

Alex Cerdák sartutako golari esker, hiru puntuak etxean gelditu ziren

Urtarriletik garaipenik batu gabe egon ondotik, Real Unionek Cornella garaitu...

FRAN JUSTO: “ERRONKA ZAILA DA BAINA PREST NAGO”

Entrenatzaile galiziarra bueltan da Galen eta Cornellari aurre egiteko beharreko kirol prestaketak, baita emozionalak ere, egiten ari da Real...