Hirugarren aldiz irabazi du Olazabalek Aiako Harrian

Hirugarrenez irabazi du Alizia Olazabalek Erlaitz-Aiako Harria mendi meratoi erdia (2:19:44). Hasieratik ihes egin zuen, eta hiru minutu atera zizkion helmugan Maud Combareu urruñarrari. 2015 eta 2016 urteetan ere irabazi du Olazabalek. Gizonezkoetan, Ander Iñarra izan zen azkarrena (1:49:40), Hassan Ait Chaouren aurretik. Diferentzia estua izan zen gizonezkoetan, 38 segundo baino ez baitziren egon bien artean. Guztira, 240 korrikalarik amaitu zuten Erlaitz Mendi Elkarteko Mugalariek antolatzen duten proba.

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...

ARANTXA AUSAN EUROPAKO TXAPELDUN W50-KO 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Abel Castañaresek zilarrezko domina eskuratu zuen M65 kategoriako 8 kilometroko krosean

Europako Master Txapelketa ospatu zen pasa den astean,...