Kale egin du Real Unionek Logroñon

LOGROñéS: Miguel, Julio Rico, Jaime Paredes, Caneda, Amelibia, César Remón, Coulibaly, Salvador, Marcos André (Reguilón, 64’), Muneta (Javi Rey, 78’), Espina (Adrián León, 89’).

REAL UNION: Otaño, Gorosabel, Esnaola, Ekhi, Estrada, Rodellar, Martins, Ozkoidi (Thaylor, 65’), Mikel Alonso (Arriaga, 60’), Juan Domínguez, Galán,

GOLAK: 1-0: Coulibaly (71’).

EPAILEA: Herrero. Txartel horiak: Caneda eta Remón (Logroñés), Mikel Alonso (Real Union). Txartel gorria: Salvador.

Las Gaunas futbol zelaian galdu du Real Unionek igandean, UD Logroñesi egindako bisitan. Sasoi betean dago Errioxako taldea, baina txuribeltzak irabaztera behartuta zeuden, igoera fasean sartzeko lehiari eusteko. Ondorioz, helburua zeharo konplikatu zaio Irungo taldeari. Bi jardunaldi gelditzen dira, eta lau puntuko desabantaila du Real Unionek laugarren sailkatuarekiko.

Neurketa berdindua izan zen Logroñokoa, bi taldeek eduki baitzituzten abagune onak. Etxeko taldea indartsu sartu zen lehian, baina lehen zatiak aurrera egin ahala, txuribeltzek hobera egin zuten. Bi gol aukera argi eduki zituzten. Mikel Alonsoren jaurtiketa zutoinetik gertu pasa zen lehenengo. Atsedenaldiaren atarian, Ozkoidik kanpora bidali zuen burukada, gola sartzeko dena alde zuenean.

Bigarren zatiak ere itxura orekatua hartu zuen hasieran. Salvadorrek Thaylorri egindako falta gogorrak, ordea, hamar jokalarirekin utzi zuen Logroñes, amaierarako 20 minutu falta zirenean. Alabaina, Real Unionek ezin izan zuen abantaila baliatu. Bi minutu beranduago, 1-0ekoa sartu zuen Coulibalyk, kontraeraso bat borobilduta. Azken txanpan aurrera pausoa eman zuen Asier Santanaren taldeak, baina ez zen gai izan etxeko taldeari min egiteko. Erabakigarria izan daitekeen porrota jaso zuen azkenean.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...