Kalterik txikiena jaso du Bidasoak Navan

NAVA: Gómez, Domínguez, López, Virseda (2), Ajo (5), Camino (2), Fernández (1), Carlos Villagrán (7), Rodríguez, Ajo Martín, García (2), Ismael Villagrán, Acebes, Candau (2), Casado

BIDASOA: Zubiria, Dejanovic, Cavero, Trkulja (1), Martínez, Crowley (4), Penón (1), Zildzic (5), Alzaga, Azkue (3), Muiña (5), Vázquez, Gimeno (3), Revin.

MARKAGAILUA: 2-1, 6-2, 9-4, 9-7, 10-7, 11-10 (atsedenaldia); 12-12, 14-15, 17-16, 19-19, 20-20, 22-22.

Nava de la Asunción herriko pilotalekuan berdindu zuen larunbatean Bidasoa-Irunek. Lehen zatian okertu zitzaion norgehiagoka zuzendu zuen, balio handia izan dezakeen puntua eskuratzeko. Hasiera kezkagarria izan zen irundarrentzat. Defentsak ez zuen funtzionatu, eta 8-3ko abantaila hartu zuen Navak hamabigarren minuturako. Cristian Martínez fitxaketak kategoria aldaketaren ordaina jaso zuen, bi aldiz kanporatu zuelako epaileak ordu laurdena bete baino lehen. Atsedenaldia iritsi aurretik, anabasa hura konpontzea lortu zuten horiek. 11-10ekoa sartu zuen Goran Trkuljak, lehen zatia amaitzear zela.

Bigarren zatiko berdintasuna ikaragarria izan zen. Markagailuak oreka irudikatu zuen behin eta berriro. Gol bakarreko abantaila izan zuten taldeek, gehienez ere. Bost minutu falta zirenean, Adrian Crowleyk 20-21ekoa sartu zuen, garaipena lortzeko itxaropena emanez. Baina hurrengo jokaldian, Edgar Penón kanporatu zuen epaileak. Jokalari bat gutxiagorekin aritu zen, beraz, Bidasoa, minutu erabakigarrietan. Egoerari buelta eman eta 22-21ekoa jarri zuen Navak. Iago Muiñak berdintzea lortu bazuen ere, ia berrogeita hamar segundoko jabetza izan zuen etxeko taldeak irabazteko. Orduan bai, sendo eutsi zuen defentsa bidasoarrak, porrotaren hondamendia ekiditeko.

Zazpigarren tokian utzi du Navak Bidasoa, igoera fasetik kanpo. Dena den, bi puntu gehiago dituen Alcobendas hartuko du Fernando Bolearen taldeak datorren larunbatean. Lehen itzulian talde madrildarra menderatu zuenez, irabazita sailkapenean aurrea hartzeko aukera izango du Bidasoak. Lau jardunaldi besterik ez dira gelditzen. Play off-eko lehen bi txartelak Go Fit Sinfínek eta Valladolidek eskuratuko dituzte. Beste biak lortzeko, lehia bizia izango da Alcobendasen, Navaren eta Bidasoaren artean.

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...

JACOBO CUETARA: “GURE ERRENDIMENDUAREN ETA ZALEEN ARTEKO ELKARTASUNAK FRUITUAK EMAN BEHAR DITU”

Aste lanpetu bati bukaera emateko, Bidasoa Irunek Blendio Sinfin taldea jasoko du bihar, apirilaren 13an, Artalekun

Aste gogorra izan du Bidasoa...

BIDASOA ERREGE KOPAKO AZKEN FASEAN

Fundacion Agustinos Alicante taldea gainditu zuen atzo talde horiak txapelketako hirugarren kanporaketan

Bidasoa Irun Errege Kopako azken faserako...

BIDASOAK PUNTU BAT ATERA ZUEN GRANOLLERSEN KONTRAKO PARTIDUTIK

Jacobo Cuetararen mutilek 30-30eko markagailua erdietsi zuten beraien aurkari zuzena den taldearen kontra

Bidasoak puntu garrantzitsua eskuratu zuen...