Las Llanasen irabazi du Real Unionek

SESTAO RIVER: Magunazelaia, Gago, Magdaleno, Jon García, Mier (Santamaría, 64'), Gaizka, Rodri (Leandro, 53'), Armando, Guemes (Ander Franco, 75'), Barrenetxea, Rahmani.

REAL UNION: Otaño, Gorosabel, Aimar, Rodellar, Ekhi, Esnaola, Dani Estrada, Martins (Mikel Alonso, 59'), Galán, Ozkoidi (Azkoitia, 76'), Josu Hernáez (Arriaga, 65').

GOLAK: 0-1. Ozkoidi (61'). 0-2: Galán (p) (82').

Etxean du Sestao Riverrek indarrik handiena. Baina momentu honetan, edozein eszenatokitan irabazteko gai da Real Union. Azken bost jardunaldietan lau garaipen lortu ditu, eta Las Llanasen ere, hiru puntuak bildu zituen ostiralean. Mailari eusteko lehian dabil Sestao, eta estu hartu zuen talde txuribeltza. Lehen zatia orekatua izan zen, erritmorik eta gol aukera argirik gabea.

Bigarrenean, eraginkortasun itzela izan zuen Unionek. Bi abagune eduki zituen, eta bietan, sarean amaitu zuen baloiak. Ozkoidik sartu zuen lehen gola, 66.minutuan, Estradaren pasea baliatuta. Ezkerraldeko taldeak aurrera egin zuen orduan, eta irundarrei sufritzea egokitu zitzaien. Itxura txarra ere hartu zuen partidak, baina 82.minutuan, penalti argia egin zion Gagok Galani, eta aurrelari nafarrak ez zuen hutsik egin. 54 punturekin, sailkapeneko bosgarren postuan jarraitzen du Real Unionek, play-off postuen atarian. Lau jardunaldi gelditzen dira liga amaitzeko. Horietan, sailkapenean aurretik duen aurkariren bat aurreratzen ahaleginduko da Irungo taldea.

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...

REAL UNION ROCAK BETI GAZTE GARAITU ZUEN GALEKO ANEXOAN

Letamendiak penaltiz sartutako golari esker jardunaldiko hiru puntuak etxean gelditu ziren

Real Unión Roca: Rodríguez; Arteaga (Fernández,...

REAL UNIONEK BERTZE HIRU PUNTU BATU ZITUEN GALEN

Unionistas de Salamanca garaitu zuten etxean eta jeitsiera postuetatik aldentzen hasiak dira txuribeltzak

Real Unionek garaipen garrantitzusa lortu...

FRAN JUSTO: “HEMENDIK AITZINERA PARTIDU GUZTIAK FINALAK IZANEN DIRA ETA EZIN DUGU DEUS ERE GORDE”

Real Unionek Unionistas de Salamanca jasoko du igandean, apirilaren 21ean, Galen 18:00etan

Real Unionek final baten moduko bertze partidu bat jokatu...