Lider zena mendean hartu du Real Unionek

REAL UNION: Tena, Gorosabel, Aimar, Esnaola, Ekhi, Alonso, Arriaga (Hernáez, 61'), Mujika (Ozkoidi, 68'), Capelete (Rodellar, 77'), Galán.

LEIOA: Iturrioz, Aldalur, Vega, Arregi, Cordoba, Unda (Xesc, 71'), Polanco, Capo, Silas, Sota, Jorge.

GOLAK: 1-0: Capelete (26'). 1-1: Arregi (39'). 2-1: Capelete (63').

EPAILEA: Rodríguez García. Txartel horiak: Alonso, Galán, Capelete (Real Union); Aldalur, Cordoba, Jorge (Leioa).

Konfiantza hartzeko moduko garaipena lortu du Real Unionek, Leioaren aurka, Stadium Galen. Sailkapenaren buruan zegoen talde bizkaitarra jardunaldiaren hasieran, baina ezin izan du Galen punturik atera. Neurketa ona osatu du, beste behin ere, Asier Santanaren taldeak. Defentsan serio ibili da, eta baliabide sorta erakutsi du erasoan. Golari dagokionez, Mario Capelete izan da protagonista, biak sartu baititu. Nabarmentzeko moduko partida egin du harrobiko jokalariak. 26.minutuan eman dio abantaila etxeko taldeari, Mujikaren pasea jaso, eta atezainaren aurkako buruz-burukoa bikain borobilduta. Lehen zatia amaitu aurretik, ordea, banakoa sartu du Arregik buruz, korner batean, Tenaren huts baten ondoren.

Bigarren zatiaren hasieratik, garaipenaren bila ahalegintzeko asmoa erakutsi du Unionek. Jaurtiketa on bana egin dute Galanek, Alonso eta Arriagak. Leioak ere abisuren bat eman du, Silasen kontraeraso bizkor batekin, batez ere. 63.minutuan, Urkizu arean sartu da, Mariori eman dio baloia, eta irundarrak zutoinaren ondora bidali du baloia (2-1). Golaren ondoren Leioak eskuratu du baloia, eta txuribeltzak estutzea lortu du. Ondo eutsi diete, hala ere, bizkaitarren ahaleginei. Hiru puntu gehiago bilduta, momentu honetan lider den Rayo Majadahondak baino puntu bakar bat gutxiago du Real Unionek.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

Real Unión Roca:...

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...