Oztopo guztiak gainditu ditu Real Unionek

ARENAS: Talledo, Ibon (López, 76'), Bergara, Pazó, Royo, Luisma, Uranga (Zumalakarregi, 85'), Chopi, Ramos (Madrazo, 72'), Arambarri, Dani López.

REAL UNION: Txusta, Azkoiti, Iriondo, Aimar, Urkizu, Rodellar (Ribera, 37'), Alonso, Mujika, Ozkoidi (Iriarte, 10'), Eizmendi, Barrón (Romo, 70').

GOLAK: 1-0: Ramos (7'). 1-1: Aimar (22'). 1-2: Mujika (75'). 1-3: Alonso (79').

EPAILEA: Cid Camacho. Txartel horiak: Ibon, Uranga (Arenas); Urkizu, Txusta, Iriondo, Iriarte (x2) (Real Union).

Korrontearen kontra aritu da Real Union Arenasi egindako bisitan. Hasteko, min hartutakoen zerrenda luzea zelako, irundarrenean. Norgehiagokan zehar, gainera, lesioen ondorioz berdegunea utzi behar izan dute Ozkoidik eta Rodellarrek. Zazpigarren minutuan, Arenasek abantaila hartu du, korner batean. Luisma Villa txuribeltz ohiak atera du, eta Ramosek bidali du baloia sarera. Zelaiaren beste aldean ateratako korner baten aldaratzean, Aimar Sagastibeltzak markagailua berdindu du berriro, 22.minutuan.

Bigarren zatiaren lehen erdian, irundarrek ez dute gol aukera argirik sortu. Baikorrenek besterik ez dute garaipenarekin amestu. Eta Julen Iriartek bigarren txartel horia ikusi duenean, itxaropen izpiak ia erabat desagertu dira. Ezustekoa eman du orduan Unionek. Hamar jokalarirekin aritu den arren, bost minutuko epean neurketa erabaki du. Mujikak jarri du aurretik Irungo taldea, eta Mikel Alonsok sartu du hirugarrena, falta jaurtiketa batean. Sailkapeneko seigarren postura bidali du Real Unionek Arenas. Sestao River da orain bosgarren, baina zortzi puntuko abantaila dute txuribeltzek Ezkerraldeko taldearekiko.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...