PORROTARA BUELTATU DA REAL UNION

Calahorra Real Union baino gehiago izan zen eta 0-1ekoarekin hiru puntuak Errioxa aldera eraman zituzten talde txuribeltza promozio postuetan bakarrik utziz

Egoerak berdin jarraitzen du, oso larria da Real Unionek bizitzen ari den unea. Atzo jokatutako partidua eta gero, 38 punturekin promozio postuetan bakarrik aurkitzen da 38 punturekin. Izan ere, Izarrak 0-1 mendean hartu zuen Gernika eta beraz 41 punturekin hiru puntuetara aldendu da.

Neurketari dagokionez, hastapenean bi taldeek baloiaren jabetzaren bila irten ziren aukera desberdinak sortu, lehena Yoel Solak Estradaren erdiraketa bikain bat baliatuz zutoinaren ondotik bidali zuen burukada izan zen. Ondoren gorritxoak hasi ziren etxeko taldearen atea erasotzen eta bi aukera garbi izan zituzten markagailuan aurreratzeko, baina Etxabeguren atzelaria eta Irazustabarrena atezaina bikain egon ziren. Minutu batzuk geroago, Ubisen gola iritsi zen. Alberto Iturralderen taldeak gola jaso bazuen ere, lerroak aurrera eraman zituzten eta Calahorra estutzen hasi zen, baina atsedenaldira 0-1ekoarekin iritsi zen.

Bigarren zatian, Miguel Solaren mutilak indartsuago irten ziren Stadium Galeko berdegunera, baina Real Union kornerren eta erdiraketen bidez, Calahorraren atea erasotzen hasi zen pixkanaka. Talde txuribeltza saiatzen bazen ere eta bigarren zatian Calahorra baino gehiago izan bazen ere, aukerak ez zituzten baliatu eta neurketa 0-1 bukatu zen. Partidua bukatu baino lehen, epaileak bigarren txartel horia erakutsi zion Etxabeguren atzelariari, neurketa jokalari bat gutxiagorekin bukatuz.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...