Stadium Galen irabaztera behartuta egongo da Real Union

ATLéTICO BALEARES: Vicente, Vich, Mairata, Artabe, Tim (Carlos Rodríguez, 66'), Nando, Thilo, Ripoll (Biel Coll, 84'), Fullana (Guasp, 64'), Juarez, Tedi.

REAL UNION: Otermin, Ibarbia, Azkoiti, Arzamendi, Aimar, Rodellar, Iriondo, Silas (Morcillo, 88'), Mujika (Beñat Alastuey, 83'), Urbieta, Goikoetxea (Saizar, 73').

GOLAK: 1-0: Tedi (20'). 1-1: Rodellar (63'). 2-1: Juarez (89').

Federazio Kopako final laurdenetako joanekoa galdu du Real Unionek Mallorcan. Azken minutuan jasotako golak kanporaketa gainditzea zaildu dio talde txuribeltzari. Datorren astean Stadium Galen neurketa irabazi beharko du. Finalerdietara iristeko nahia hasieratik gelditu da agerian. Igandean titular izan ziren bost jokalari sartu ditu Aitor Zulaikak hamaikakoan. Hala ere, indartsu irten da etxeko taldea, eta lehen abaguneak sortu ondoren, gola lortu du hogeigarren minutuan. Tedik jarri du aurretik Atlético Baleares.

Lehen zatiaren azken ordu laurdenean hobera egin du Unionek. Arzamendik eta Urbietak neurketa berdintzeko aukera bana eduki dute. Baina azkenean 1-0ekoarekin hartu dute irundarrek aldagelarako bidea. Bigarren zatiaren hasieran, hobekuntzari jarraipena eman diote, banakoaren saria lortzeraino. Rodellarrek sartu du Real Unionen gola, area kanpotik egindako jaurtiketarekin. Berdinketari eusten ahalegindu diren arren, bigarren gola jaso dute txuribeltzek 89.minutuan. Juarezek eman dio abantaila Mallorcako taldeari.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...