Txuribeltzek irabazi dute Stadium Galeko derbia

REAL UNION: Tena, Urkizu, Esnaola, Aimar (Iriondo, 71'), Morcillo, Rodellar, Alonso (Ibarbia, 67'), Galán, Juan Domínguez, Silas, Goikoetxea (Urbieta, 81').

REAL SOCIEDAD B: Bardaji, Odriozola, Héctor, Ugarte, Callens, Bispo, Merquelanz (Muguruza, 67'), Alejandro (Sangalli, 74'), Hernández (Bautista, 57'), Capilla, Oyarzun.

GOLAK: 1-0: Galán (22'). 2-0: Callens, bere atean (40'). 3-0: Goikoetxea (57'). 4-0: Silas (71').

EPAILEA: Albert Catalá Ferrán (Katalunia). Txartel horiak: Aimar Sagastibeltza (Real Union ); Bi txartel horirekin kanporatu du: Bispo (Real Sociedad B).

Aspaldiko partez Real Sociedad Bren aurka Stadium Galen irabaztea lortu du Real Unionek. Neurketa erosoa izan da etxekoentzat, eta mendean izan dituzte donostiarrak une oro. Indartsu irten dira txuribeltzak berdegunera, hegaletatik eramanez erasoa. Lehen gola berriz, geldikako jokaldi batean iritsi da. Gorge Galanek sartu du ezkerrez, 22.minutuan. Etxekoen aldeko norabidea hartu du norgehiagokak atsedenaldia baino lehen. Bispok bigarren txartel horia ikusi eta zelaia utzi behar izan du. Gainera, Callensek bere atean sartu du baloia, Galanen erdiratze bat urrundu nahiean. Bi goleko aldearekin eta jokalari bat gehiagorekin hartu du, beraz, Unionek, aldagelarako bidea.

Bigarren zatian, lehiatik atera arazi du Real Unionek Sanse. Partida kontrolatzeko asmoz irten da, baloi jabetza luzeen bidez. 57.minutuan hirugarren gola sartu du Iñaki Goikoetxeak, Urkizuren erdiratzea buruz errematatuta. Hortik aurrera, donostiarrek amore eman dute, eta irundarrak jaun eta jabe izan dira Stadium Galeko futbol zelaian. Silasek laugarrena egin du, Urkizuren pasea jaso eta atezaina baselina ederraz gaindituta. Ondoren, ligan aritzeko aukera handirik izan ez duten jokalari gazteak zelairatu ditu Aitor Zulaikak. Ibarbiak eta Iriondok freskotasuna eman diote defentsari. Iñigo Urbieta harrobiko jokalariak ligan debuta egiteko aukera izan du. Arratsalde borobila izan da, sailkapeneko lehen postuan bukatu duelako Real Unionek.

"

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...