BATEKO 20 URTEZ AZPIKO EMAKUMEAK EUREN FINALEKO GARAILEAK IZAN ZIREN

Maila bereko gizonezkoak berriz, zortzigarren postuan sailkatu ziren

Bidasoa Atletiko Taldeko 20 urtez azpiko emakume eta gizonek Espainiako Txapelketako finalak lehiatu zituzten Durangon eta Madrilen. Lehenak B finaleko talderik onenean aritu ziren eta garaipena eskuratu zuten bertan, Espainia guztiko kluben artean bederatzigarren postua lortuz. Gizonezkoek berriz, A finalean parte hartu zuten eta zortzigarren postuan sailkatu ziren azkenik.

BATeko emakumeak B finaletako lehenenenan sailkatu ziren eta bertan, txapelketa borobildu zuten. Zoiti eta Real Sociedad kluben aitzinetik sailkatu ziren eta beraz, garaipena eskuratu zuten. Horrez gain, Espainiako klub guztien artean bederatzigarren sailkatu ziren.

Urrezko domina eskuratu zutenen artean, Leire Martiarena egon zen, 200 metroko lasterketan (26,51 segundu). Horrez gain, Izaskun Sanzek ere garaipena eskuratu zuen, 800 metroko lasterketan (2:20,97 minutu), baita Irati Errok (1500m 5:18,48) eta Aiala Ramosek ere (jabalina jaurtiketa, 29,40m). Azkenik, bi erreleboetan ere lehen postuan sailkatu ziren BATekoak: 4x100m (Martina, Alaine, Leire eta Laia), eta 4x400m (Uxue, Nahia, Nerea eta Eider).

Gizonezkoak Espainiako zortzigarren

BATeko gizonezkoek ere zortzigarren postua eskuratu zuten Espainiako Txapelketan Madrilen. Hala ere, seigarren postua hagitz hurbil eduki zuten eta emaitza indibidualetan ere, garaipen landuak eskuratu zituzten. Lehen postuetan Mario Estanga nagusitu zen, pertigan 4,46 metroko langa gaindituz.

BATEK HAMABI DOMINA ESKURATU DITU 16 URTEZ AZPIKO EUSKADIKO TXAPELKETAN

Dominez gain, estatu mailako txapelketan parte hartzeko minimoak ere lortu dituzte zenbait atletek

Euskadiko Txapelketa ospatu zen pasa den...

SANDRA PIERA ETA JON URTIZBEREA SAN MARTZIAL IGOERAN IRABAZLE

Ekainaren 22an ospatuko zen San Martzial Igoeraren XLVI. edizioa eta Sandra Piera eta Jon Urtizberea izan ziren azkarrenak

Sanpedro eta sanmartzial...

SAN MARTZIAL IGOERAREN XLVI. EDIZIOA OSPATUKO DUTE LARUNBATEAN

3,6 kilometroko ibilbidea prest du Bidasoa Atletiko Taldeak

San Martzial Igoeraren XLVI. edizioa ospatuko dute larunbat honetan, ekainaren...

HOGEI DOMINA POLTSIKORATU DITUZTE BATEKO ATLETEK GIPUZKOAKO TXAPELKETAN

Gipuzkoako Absolutu Txapelketa ospatu zen Donostian ekainaren 8an eta 9an eta Bidasoa Atletiko Taldekoek urrezko bortz domina irabazi...