TERESA ERRANDONEA SEIGARREN EUROPAKO TXAPELKETAN

Espainiako selekzioarekin aritu zen irundarra eta B seriea irabazi zuen 100 metroko hesi-lasterketan

Teresa Errandonea selekzioen arteko Europako Txapelketan parte hartu zuen pasa den asteburuan Silesian, eta seigarren postua lortu zuen 100 metroko hesi-lasterketako finalean.

B seriean lehiatzen hasi zen eta bere lehendabiziko helburua gainditu zuen bertan garaipena eskuratuta (13,22 segundu). Finalean berriz, seigarren sailkatu zen. Hamaika puntu batuta guztira, Espainiako selekzioak laugarren postua eskuratu zuen Alemaniaren gibeletik eta Erresuma Batuaren aitzinetik.

BATEK HAMABI DOMINA ESKURATU DITU 16 URTEZ AZPIKO EUSKADIKO TXAPELKETAN

Dominez gain, estatu mailako txapelketan parte hartzeko minimoak ere lortu dituzte zenbait atletek

Euskadiko Txapelketa ospatu zen pasa den...

SANDRA PIERA ETA JON URTIZBEREA SAN MARTZIAL IGOERAN IRABAZLE

Ekainaren 22an ospatuko zen San Martzial Igoeraren XLVI. edizioa eta Sandra Piera eta Jon Urtizberea izan ziren azkarrenak

Sanpedro eta sanmartzial...

SAN MARTZIAL IGOERAREN XLVI. EDIZIOA OSPATUKO DUTE LARUNBATEAN

3,6 kilometroko ibilbidea prest du Bidasoa Atletiko Taldeak

San Martzial Igoeraren XLVI. edizioa ospatuko dute larunbat honetan, ekainaren...

HOGEI DOMINA POLTSIKORATU DITUZTE BATEKO ATLETEK GIPUZKOAKO TXAPELKETAN

Gipuzkoako Absolutu Txapelketa ospatu zen Donostian ekainaren 8an eta 9an eta Bidasoa Atletiko Taldekoek urrezko bortz domina irabazi...