Azken minutuan irabazi du Real Unionek

TALAVERA: Bernabé, óscar Prats, Sergio, Diego, Camps, Durán, Vicente (Berraco, 76'), Rivera, Agudo (Díaz, 78'), José Sánchez, Christian Perales (Gilardoni, 85').

REAL UNION: Txusta, Azkoiti, Aimar, Esnaola, Morcillo (Ribera, 66'), Rodellar, Mujika (Romo, 64'), Ozkoidi, Mikel Alonso, Alain Barrón (Eizmendi, 57'), Galán.

GOLA: 0-1: Aimar Sagastibeltza (89').

EPAILEA: Francisco Sáez Vital: Txartel horiak: Galán, Esnaola (Real Union). Txartel gorria: Durán (Talavera).

Beste garaipen bat gehitu dio Real Unionek emaitzen bolada ikusgarriari. Ligako bigarren itzuliko lehen norgehiagoka irabazi du igande arratsaldean, Talavera de la Reinan. Lehia gogorra izan da, eta azken minutuan erabaki du Aimar Sagastibeltzak, irundarren alde. Haize zakarrak bultzatuta, indartsu irten da Talavera. 21.minutuan abagune bikaina izan du Riverak. Txusta atzean utzita errematea egin du, baina Aimarrek baloia aldentzea lortu du. Zazpi minutu beranduago, Galanen jaurtiketa kanpora irten da, gutxigatik. Azken ordu laurdenean gora egin dute txuribeltzek, eta penaltia lortu dute 43.ean. Durani txartel gorria erakutsi dio gainera epaileak. Galanek, baina, ezin izan dio Irungo taldeari abantaila eman. Bernabé atezainak gelditu du jaurtiketa.

Bigarren zatian, jokalari bateko abantailarekin aritu arren, Talaveraren mende egon da Union momentu askotan. 61.minutuan zutoinera bidali du baloia Vicentek. Sufritzea egokitu zaio Aitor Zulaikaren taldeari hurrengo minutuetan. 83.ean, berriz, Rodellarrek izan du gol aukera ona. Norgehiagoka husnakoarekin amaituko zela zirudienean, Aimar Sagastibeltzaren gola heldu da. Gorka Riberaren erdiratzea baliatu du Leitzako atzelariak, Real Unioni garaipena emateko. 39 puntu ditu dagoeneko talde txuribeltzak. Sailkapeneko hirugarren tokian dago, eta zortzi puntuko abantaila du bosgarren sailkatuarekiko.

REAL UNIONEK PUNTU BAT ATERA ZUEN CULTURAL LEONESAREN KONTRAKO PARTIDUTIK

Talde txuribeltzak hutsera berdindu zuen etxean Cultural y Deportiva Leonesa taldearen kontra

Real Unionek hutsera berdindu zuen, pasa den...

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...