BAT-EKO MIQUELARENA ETA ALONSO ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Miquelarenak laugarren postua eskuratu zuen eta Alonsok seigarrena Espainiako Txapelketako SUB18 mailan

Pasa den asteburuan Bidasoa Atletiko Taldeko Beñat Miquelarena eta Joaquin Alonso Valentzian izan ziren Espainiako Txapelketan lehiatzen, SUB18 kategorian. Biak ere lan ona egin ondoren, laugarren eta seigarren postua eskuratu zuten hurrenez hurren. Gainera, Alonsok bere denbora onena ere lortu zuen.

Alde batetik, Beñat Miquelarenak 200 metroko proban parte hartu zuen. Atleta gazteak bere seriea irabazten hasi zen 22,51ko denborarekin eta horrela, hiru finalerdietako batean lehiatzeko sailkatu zen. Hemen ere garaipena eskuratu zuen 22,58ko segundoan helmugaratuz. Finala berriz, oso lehiatua izan zen, eta Miquelarenak azken momentura arte estutu zuen Oriol Sanchez aurkaria. Hala ere, 0,06 segundogatik ez zuen lortu brontzezko domina eta sailkapeneko laugarren postuan amaitu zuen lehiaketa, 22,39ko denbora izugarria lortuz.

Beste aldetik, Joaquin Alonsok 60 metroko hesi-lasterketan lehiatu zen, eta lan ona egin zuen honek ere hasieratik. Lehendabiziko seriean bigarren postua lortu zuen 8,16ko denborarekin, eta honekin bi finalerdietako batean parte hartzeko txartela eskuratu zuen. Finalerdian ere ia denbora bera egin zuen, 8,18koa, eta laugarren helmugaratu zen finalean egoteko aukera erdietsiz. Hau Alonsorentzat estatu mailako lehen finala zen, baina BAT-eko atleta ez zen honen aurrean kikildu. Taldearen erasoari eutsi zion eta 8,13 segundutan gurutzatu zuen helmuga, seigarren postua eta bere marka pertsonala lortuz.

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...