BIDASOAK BERTZE BI PUNTU BATU ZITUEN GUADALAJARAN

Neurketa parekatua izan zen, nahiz eta talde irundarra aitzinetik egon zen ordu guztian zehar

Bidasoak 25-30eko markagailua erdietsi zuen Guadalajararen kontra jokatutako partiduan. Lehen minututik agintzen hasi zen talde irundarra eta markagailuan aitzinetik segitu zuen bertze ordu guztian zehar. Etxekoek, bigarren zatian batez ere, emaitza berdintzea ere lortu zuten, baina ez ziren aurkaria gainditzeko gai izan. Bidasoak, horrela, bertze bi puntu batu zituen Plenitude ASOBAL Ligko sailkapenean.

Neurketa hasi eta berehala lau gol sartu zituen Bidasoak, Jon Azkue, Asier Nieto eta Mikel Zabalaren aldetik. Gainera, Mehdi Harbaouiren hiru geldiketei esker, markagailua 2-4ean ezarri zuten lehen bortz minutuetan. Horrela segitu zuten hurrengo minutuetan ere, eta 22. minuturako bortz goleko aldea erdietsi zuen talde irundarrak (10-15). Edonola ere, atsedenaldira iristeko minutu gutxi gelditzen zirenean, etxekoek aldea txikitzea lortu zuten eta bigarren zatia 16-18koarekin hasi zuten.

Bigarren ordu erdian berriz, Guadalajarak indarrez erasotzen segitu zuen eta markagailua berdintzea ere lortu zuen, 22nakoa ezarriz. Hala ere, Bidasoak berriz ere bere aldera eraman zuen partidua eta 0-5eko partzial bati esker, berriz ere aldea ireki eta norgehiagoka erabakita utzi zuen bere alde. 25-30eko emaitza lortuta, bi puntu gehiago batu zituen Jacobo Cuetararen taldeak sailkapenera.

(Argazkia: Santi Molina)

BIDASOAK ATE IREKIKO SAIOA ANTOLATU DU EMAKUME INFANTILENTZAT

Jardunaldiak maiatzaren 21ean, 23an, 28an eta 30ean ospatuko dira Artalekun

CD Bidasoak ate irekiko saioak eginen ditu 2011 eta 2012 urte artean jaiotako...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA BEREZIA IZANEN DA, BAINA TXAPELDUNORDETZA LORTU BEHAR DUGU DENAREN GAINETIK”

Bidasoak Puerto Sagunto jasoko du larunbatean (maiatzaren 18an) Artalekun, etxean jokatuko duen azken partiduan

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL...

CIUDAD REAL IZANEN DA BIDASOAREN AURKARIA ERREGE KOPAKO FINAL LAURDENETAN

Maiatzaren 31n ospatuko da neurketa Jaengo Olivo Arenan

Bidasoa Irunek ID Energy Caserio Ciudad Real taldearen kontra jokatuko du 2023/2024 Errege Kopako...

BIDASOA IRUNEK EUROPAKO IBILBIDEARI BERREKINEN DIO HELDU DEN DENBORALDIAN

Talde horiaren hamazazpigarren partehartzea izanen da EHF European Leaguen

Bidasoa Irunek pasa den asteburuan lortu zuen aurtengo denboraldiko helburu...

EÑAUT URUÑUELA DA CD BIDASOAREN EMAKUMEEN ARLOAREN KOORDINATZAILE BERRIA

Emakumezkoen eskubaloia maila guztietan indartzeko erronka duela argitu du klubak

C.D. Bidasoak emakumezkoen eskubaloiarekin zuen zor historikoa...

BIDASOAK EZIN IZAN ZUEN BADA HUESCA GARAITU

Talde irundarrak 32-29 galdu zuen eta txapeldunordetza irabazteko lehen aukera galdu zuen

Bidasoak Bada Huescaren kontra galdu egin zuen pasa den...