BIDASOAK DENBORALDIKO LEHEN BI PUNTUAK ESKURATU ZITUEN ARTALEKUN

Talde irundarrak Cangas hartu zuen mendean 35-26ko markagailuarekin

Bidasoak denboraldiko lehen neurketa jokatu zuen Artalekun. 1.379 zaleren aurrean, talde irundarra handitu egin zen eta aurreko asteburuko porrotari buelta ematea lortu zuen. Cangas taldearen aurka jokatu zuen, eta bi taldeek antzeko jokoa erakutsi bazuten ere, azkenean etxeko taldeak 35-26ko markagailu zabalarekin irabazi zuen. Horrela, sailkapenerako lehen bi puntuak eskuratu zituen Bidasoak.

Lehen zatia hasi bezain laster, Bidasoak bere sendotasuna erakutsi zuen kantxan. Lehia estua zegoen bi taldeen artean, Cangas ere bere indar guztiarekin sartu baitzen partidan. Nahiz eta galiziarrek Bidasoaren jokoa zailtzen saiatu, etxeko taldeak hiru eta lau goleko tartea ireki zuen markagailuan eta atsedenaldirako, 18-13koa ipini zuen bere alde.

Bigarren zatian, itxura berarekin atera ziren bi taldeak neurketa jokatzera. Bidasoak lau goleko aldea mantentzen jarraitu zuen, baina galiziarrak erasokorrago jokatzen hasi ziren eta bi golera hurbildu ziren 45. minuturako (24-22). Orduan, Jacobo Cuetarak hutsartea eskatu zuen eta honek on egin zion Bidasoari. Geroztik, beraien maisutasuna erakutsi eta Cangasek egindako akatsak baliatuta, erasoan eta defentsan fin ibili zen etxeko taldea. Horrela, hamar goleko errenta eskuratu zuten neurketaren azken minutuetan, nahiz eta azkenean 35-26ko markagailuarekin irabazi.

Denboraldiko bigarren jardunaldia irabazita eta sailkapenean lehen bi puntuak gehituta, datorren astean ekingo dio talde irundarrak hirugarren partidari. Hau ere ostiralarekin ospatuko da, irailak 16, eta Torrelavegaren aurka izanen da.

(Argazkia: Arrate Morales)

BIDASOA ERREGE KOPAKO FINALERDIETAN

Bidasoa Irunek Caserio Ciudad Real taldeari 43-28 irabazi dio final laurdenetan

Bidasoa Irunek Errege Kopako finalerdietara sailkatzea lortu du,...

JACOBO CUETARA: “ILUSIOZ ETA PRESIORIK GABE GAUDE”

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du asteburuan, denboraldiari bukaera emateko

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du...

BIDASOAK GALDU EGIN ZUEN ASOBAL LIGAKO AZKEN JARDUNALDIAN

Cuencak 29-26ko markagailuarekin irabaztea irabazi zion talde horiari, Plenitude ASOBAL Ligan segitzeko helburua lortuz

Bidasoa Irunek galdu egin...

ZAISA BIDASOA IRUN ESPAINIAKO SEKTORE FASEAN

Kadete mailako gizonezkoak Kantabrian egonen dira asteburuan B multzoan Sektore Fasea jokatzen

Zaisa Bidasoa Irun, Bidasoako kadete mailako gizonezkoak,...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORDE IZATEAREN ARDURA IZANEN DUGU AZKEN PARTIDUAN”

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL Ligako azken jardunaldia jokatuko du, Cuencaren kontra eta matematikoki txapeldunordetza lortuta

Plenitude ASOBAL...

BIDASOA IRUN ASOBAL LIGAKO TXAPELDUNORDE

Puerto Saguntoren kontra irabazita, talde irundarrak matematikoki lortu du bigarren postuan sailkatzea, baita Europako txapelketarako sarbidea...