BIDASOAK ERREGE KOPAKO IBILBIDEA BUKATU DU

Talde irundarrak ez zuen garaipena eskuratu Trops Malagaren kontra eta agur erran behar izan dio Errege Kopari

Bidasoa Irunek Errege Kopako Bigarren Kanporaketa jokatu zuen atzo Trops Malagaren kontra eta 25-22ko markagailuarekin garaipenik gabe itzuli da etxera. Lehen abantailak Jacobo Cuetararen mutilentzat izan baziren ere, berdinketa askoko neurketaren ondotik, etxeko taldeak irabazi zuen eta hurrengo faserako txartela ere eskuratu zuen, Bidasoa Errege Kopako txapelketatik kanpo utziz.

Lehen zatia hasi eta Bidasoa aitzinetik jartzea lortu zuen lehen bost minutuetan (1-2). Berdinketa batzuen ostean, 15. minutuan egon zen talde irundarra aurretik azken aldiz, Julen Mujikak sartutako gol bati esker (6-7). Hortik aitzinera, talde bisitariak akats asko egin zituen eta Malagak hori aprobetxatuta, errenta lortzen hasi zen atsedenaldira 11-9koarekin iritsiz.

Bigarren zatian markagailu hori iraultzeko asmoarekin kantxaratu zen Jacobo Cuetararen taldea. Lehen sei minutuetan neurketa berdintzea lortu zuten bidasotarrek (36. minutuan, 12-12) eta aurretik ere jarri ziren partida bukatzeko hamar minutu geratzen zirenean (19-20). Errege Kopako txapelketari eutsiko ziotela pentsatzen zutenean ordea, Zilarrezko Ohorezko Mailan aritzen den Trops Malaga taldeak lehen zatiko errenta berriz ere berreskuratu eta 25-22ko markagailua erdietsi zuen jardunaldiaren bukaerarako, hurrengo faserako txartela lortuz eta Bidasoa txapelketatik kanpo utziz.

Errege Kopako ametsari agur erran ondotik, ASOBAL Ligako helburuei begira jarraitu beharko dute Bidasoako mutilek. Hain zuzen ere Artalekura bueltatuko da txapelketa hau eta talde irundarrak Blendio Sinfin taldea jaso beharko du bertan denboraldiko hamargarren jardunaldia jokatzeko. Neurketa larunbat honetan izanen da (azaroak 12), arratsaldeko 16:00etan.

(Argazkia: Arrate Morales)

BIDASOAK BOST PUNTURA IREKI DU HIRUGARREN SAILKATUAREKIKO TARTEA

34-23ko markagailua erdietsi zuen talde irundarrak Frigorificos del Morrazoren kontra atzo Artalekun

Bidasoa Irunek bertze bi puntu garrantzitsu...

BIDASOA IRUN EUSKAL KOPA IRABAZLE BEDERATZIGARRENEZ SEGIDAN

Erromoko Eskubaloiaren kontra aritu ziren finalean eta 20-41ko markagailuan gainditu zituzten ermuarrak

Bidasoa Irunek Euskal Kopako finalean...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA ZAILA ETA GARRANTZITSUA IZAN DAITEKE SAILKAPENEKO BIGARREN POSTUARI BEGIRA”

Euskal Kopa bereganatu ondotik, Bidasoa Irunek Frigorificos del Morrazo jasoko du bihar (apirilaren 26an) Artalekun

Bidasoa Irunek Euskal Kopa...

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...