BIDASOAK HIRUGARREN POSTUAN AMAITU DU ASOBAL LIGA

Talde irundarrak 32-24ko markagailuarekin menderatu zuen Benidorm denboraldiko azken neurketan

Atzo arratsaldean, Bidasoak bukaera borobila eman zion aurtengo Sacyr Asobal Ligari Artalekun. Benidorm taldearen kontra aritu zen eta 32-24ko markagailuarekin menderatu zuen hau. Granollersek ere garaipena eskuratu zuenez, talde irundarrak sailkapeneko hirugarren postuan amaitu du azkenean denboraldia.

Neurketa hasi baino lehen, Bidasoa Klubak, Gurutz Aginagalde presidentearen eskutik, Javier Sesma eta Jose Angel Sodupe presidente ohiei bi urrezko intsignia eman zizkien. Gainera, Fernando Bolea Bidasoako jokalari eta presidente ohiari ere omenaldia eskeini zioten. Aitortzak eginda, Asobal Ligako azken partidari hasiera eman zioten Artalekun. Lehen bost minutuetan lortutako berdinketari buelta eman eta aurretik jarri zen etxeko taldea. Nahiz eta bost goleko errenta eskurato 15. minuturako (9-4), Benidormek erantzun eta aldea bi puntura murriztu zuen atsedenaldirako (15-13).

Bigarren zatian ere Bidasoak bere nagusitasuna erakutsi zuen eta oraindik errenta gehiago lortu zuen markagailuan. Neurketa amaitzeko hamar minutu gelditzen zirenean, etxeko taldeak 26-18ko markagailua eskuratu zuen. Benidormek hau zertxobait murriztea ere lortu zuen, 27-23koa ipiniz, baina Bidasoak azken bost minutuetan berriz ere ireki zuen aldea eta 32-24koarekin amaitu zuen neurketa.

Hasierako omenaldiek segida izan zuten bukaeran. Izan ere, zale guztiak Artalekun zeudela aprobetxatuta, hurrengo denboraldian taldean egongo ez diren lau jokalariei agur esan zieten. Kauldi Odriozola, Xoan Ledo, Jose Manuel Sierra eta Adrian Fernandez txalotuak izan ziren ikusle guztien partetik eta honek etxean bizi izan zen arratsalde berezia borobildu zuen.

(Argazkia: Arrate Morales)

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...

JACOBO CUETARA: “GURE ERRENDIMENDUAREN ETA ZALEEN ARTEKO ELKARTASUNAK FRUITUAK EMAN BEHAR DITU”

Aste lanpetu bati bukaera emateko, Bidasoa Irunek Blendio Sinfin taldea jasoko du bihar, apirilaren 13an, Artalekun

Aste gogorra izan du Bidasoa...

BIDASOA ERREGE KOPAKO AZKEN FASEAN

Fundacion Agustinos Alicante taldea gainditu zuen atzo talde horiak txapelketako hirugarren kanporaketan

Bidasoa Irun Errege Kopako azken faserako...

BIDASOAK PUNTU BAT ATERA ZUEN GRANOLLERSEN KONTRAKO PARTIDUTIK

Jacobo Cuetararen mutilek 30-30eko markagailua erdietsi zuten beraien aurkari zuzena den taldearen kontra

Bidasoak puntu garrantzitsua eskuratu zuen...