BIDASOAK HIRUGARREN POSTUAN AMAITU DU ASOBAL LIGA

Talde irundarrak 32-24ko markagailuarekin menderatu zuen Benidorm denboraldiko azken neurketan

Atzo arratsaldean, Bidasoak bukaera borobila eman zion aurtengo Sacyr Asobal Ligari Artalekun. Benidorm taldearen kontra aritu zen eta 32-24ko markagailuarekin menderatu zuen hau. Granollersek ere garaipena eskuratu zuenez, talde irundarrak sailkapeneko hirugarren postuan amaitu du azkenean denboraldia.

Neurketa hasi baino lehen, Bidasoa Klubak, Gurutz Aginagalde presidentearen eskutik, Javier Sesma eta Jose Angel Sodupe presidente ohiei bi urrezko intsignia eman zizkien. Gainera, Fernando Bolea Bidasoako jokalari eta presidente ohiari ere omenaldia eskeini zioten. Aitortzak eginda, Asobal Ligako azken partidari hasiera eman zioten Artalekun. Lehen bost minutuetan lortutako berdinketari buelta eman eta aurretik jarri zen etxeko taldea. Nahiz eta bost goleko errenta eskurato 15. minuturako (9-4), Benidormek erantzun eta aldea bi puntura murriztu zuen atsedenaldirako (15-13).

Bigarren zatian ere Bidasoak bere nagusitasuna erakutsi zuen eta oraindik errenta gehiago lortu zuen markagailuan. Neurketa amaitzeko hamar minutu gelditzen zirenean, etxeko taldeak 26-18ko markagailua eskuratu zuen. Benidormek hau zertxobait murriztea ere lortu zuen, 27-23koa ipiniz, baina Bidasoak azken bost minutuetan berriz ere ireki zuen aldea eta 32-24koarekin amaitu zuen neurketa.

Hasierako omenaldiek segida izan zuten bukaeran. Izan ere, zale guztiak Artalekun zeudela aprobetxatuta, hurrengo denboraldian taldean egongo ez diren lau jokalariei agur esan zieten. Kauldi Odriozola, Xoan Ledo, Jose Manuel Sierra eta Adrian Fernandez txalotuak izan ziren ikusle guztien partetik eta honek etxean bizi izan zen arratsalde berezia borobildu zuen.

(Argazkia: Arrate Morales)

ALEX MOZAS: “ONGI EGITEN DIREN GAUZAK APROBETXATU ETA INERTZIEKIN HAUTSI NAHI DUGU”

Alex Mozas izanen da heldu den denboraldiko Bidasoa Irungo entrenatzailea eta Javi Campo, Nacho Torrescusa eta Jorge Martinezekin batera lan eginen...

HUGO SANCHEZ IZANEN DA ILCAPO HONDARRIBIAKO ENTRENATZAILEA

Sanchezi laguntzen, Eñaut Uruñuela egonen da bigarren entrenatzaile moduan eta Yon Gomezek atezainekin eginen du lan