BOLADA TXARRAK DIRAU

Seigarren minutuan penaltiz sartu du gola Rayo Majadahondak eta Real Unionek erreskan jasotzen duen laugarren porrota behartu du.

Lehen bi partiduak garaitu eta gero, Real Unionek ez du puntu gehiagorik batu denboraldi honetan eta jada jeitsiera postuetatik oso gertu kokatu da, 15.postuan DUX-ekiko bi puntu soiletara. Atzo, penalti puntutik gola egitea nahikoa izan zitzaion Rayo Majadahondari 9 jokalarirekin bukatu zuen Real Unionen aurka hiru puntuak eskuratzeko.

Neurketa hasiera zaila izan zuen Aitor Zulaikaren taldeak, seigarren minutuan Erik Ruizek penalti argia egin zion Borja Gonzalez erdilariari eta Hector Hernandezek ez zuen abagunea huts egin. Bi aukera gehiago izan zituen etxeko taldeak lehen hogeita hamar minutuetan, baina markagailuak berehorretan jarraitu zuen. Lehen minutuetako kolpearen ostean, minutuak aurrera egin ahala, aurrera egin zuen Aitor Zulaikaren tadeak eta berdinketaren gola egiteko bi aukera izan zituen. Lehena, Alain Oyarzunek ez zuen eskuinez ondo jaurti penalti puntutik eta bigarrena, argiena, Anatz Elizondoren hanketatik irten zen. Area barruan jaso zuen baloia eta honen jaurtiketa langan jo ondoren kanpora joan zen.

Bigarren zatian, neurketak norabide bera izan du. Baloia Real Unionek zuen, baina gol aukerak ez ziren argienak izate ari. Santos eta Oyarzun kanpoaldetik saiatu ziren, baina Neron Champagneren atea golik jaso gabe jarraitu zuen. Hain zuzen ere, 78.minutuan epaileak Miguel Santos kaleratu zuen; azken atzelaria zen eta Manny aurrelaria arean sartzear zela, kamisetatik heldu eta txartel gorria ikusi zuen. Lehen kaleratzea izan zen hura, bigarrena, Quique Riverorena izan zen. Erdilariak bi txartel hori jaso zituen eta bederatzi jokalarirekin utzi zuen Real Union. Biak ala biak ezin izango dute datorren larunbatean Deportivoren aurkako neurketan parte hartu. Neurketa bukatzear zela, luzapenean, Erik Ruizek neurketa berdintzeko azken aukera izan du, baina ez du asmatu Champagneren ate aurrean.

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...

REAL UNIONEK CORNELLA GARAITU ZUEN GALEN

Alex Cerdák sartutako golari esker, hiru puntuak etxean gelditu ziren

Urtarriletik garaipenik batu gabe egon ondotik, Real Unionek Cornella garaitu...