DENBORALDI-AURREA BUKATZEKO BERDINKETA
Eskubaloia

Atzoko neurketarekin neguko prestaketa bukatutzat eman du Bidasoak. Fenix Toulouse taldearen aurka 28-28 berdinduta, datorren otsailaren 3an Leongo Ademarren aurka Sacyr Asobal Ligako bigarren itzuliari hasiera emango diote.

Atzoko egunean arerio gogorra izan zuen aurrean Bidasoak, Frantziako LidlStarliguen eta EHF Europa Leaguen dabilen Fenix Toulousen aurka jokatu zuen. Denboraldi-aurreko hirugarren eta azken neurketan, Jacobo Cuetararen taldeak maila ona erakutsi zuen; lehen zatian, neurketaren jaun eta jabe izan ziren; bigarrenean, ostera, etxekoak gailendu eta neurketa berdintzea lortu zuten.

Fenix Toulousen aurkakoa test garrantzitsua zen Jacobo Cuetararentzat eta taldeak hasieratik bikain erantzun zion erronkari. Partiduko lehen hamar minutuetan lau goleko errenta hartu zuen Bidasoak (3-7) eta nahiz eta etxeko taldea markagailuan gerturatu, atsedenaldiaren aurretik aldea handitu eta bost goleko abantailarekin itxi zuten lehen 30 minutuak (11-16). Bigarren zatian, Fenix Toulousek bere nagusitasuna erakutsi eta markagailua berdintzeko indar nahikoa izan zuen. Azkenean, Fenix Toulousek eta Bidasoak 28-28 bukatu zuten neurketa, biak ala biak beren lehiaketak hasteko prest.

Matheus Da Silvak, Jose Manuel Sierrak eta Kauldi Odriozola min hartuta, eta Rodrigo Salinas eta Nicolas Bonanno Munduko Txapelketatik itzultzear daudelarik, Jacobo Cuetarak Gorka Nieto, Tao Gey-Emparan eta Eneko Furundarena deitu zituen lehen taldearekin batera jokatzeko. Gey-Emparanek eta Eneko Furundarenak neurketa borobila jokatu zuten, lau eta bi gol egin zituzten, hurrenez hurren. Hala ere, eguneko goleatzaile nagusiak Julen Aginagalde (7) eta Dan Racotea (5) izan ziren.

Bidasoa Irun (16+12): Ledo, Gey-Emparan (4), Aginagalde (7), Tesoriere, Racotea (5), De la Salud (2), Zabala (3); Cavero (1), Azkue (4), Serrano, Furundarena (2), Urruzola, Nieto, Crowley.

BIDASOA ERREGE KOPAKO FINALERDIETAN
Eskubaloia

Bidasoa Irunek Caserio Ciudad Real taldeari 43-28 irabazi dio final laurdenetan

Bidasoa Irunek Errege Kopako finalerdietara sailkatzea lortu du,...

JACOBO CUETARA: “ILUSIOZ ETA PRESIORIK GABE GAUDE”
Eskubaloia

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du asteburuan, denboraldiari bukaera emateko

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du...

BIDASOAK GALDU EGIN ZUEN ASOBAL LIGAKO AZKEN JARDUNALDIAN
Eskubaloia

Cuencak 29-26ko markagailuarekin irabaztea irabazi zion talde horiari, Plenitude ASOBAL Ligan segitzeko helburua lortuz

Bidasoa Irunek galdu egin...

ZAISA BIDASOA IRUN ESPAINIAKO SEKTORE FASEAN
Eskubaloia

Kadete mailako gizonezkoak Kantabrian egonen dira asteburuan B multzoan Sektore Fasea jokatzen

Zaisa Bidasoa Irun, Bidasoako kadete mailako gizonezkoak,...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORDE IZATEAREN ARDURA IZANEN DUGU AZKEN PARTIDUAN”
Eskubaloia

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL Ligako azken jardunaldia jokatuko du, Cuencaren kontra eta matematikoki txapeldunordetza lortuta

Plenitude ASOBAL...

BIDASOA IRUN ASOBAL LIGAKO TXAPELDUNORDE
Eskubaloia

Puerto Saguntoren kontra irabazita, talde irundarrak matematikoki lortu du bigarren postuan sailkatzea, baita Europako txapelketarako sarbidea...