DENBORALDIA HASTEKO, BERDINKETA

Real Unionen harrobiko taldeak 1-1 berdindu zuen Zubipen, Hernaniren kontra.

“Baliotsua” den berdinketa eskuratu zuen asteburuan Real Unionen harrobiko taldeak Hernaniren aurka, horrela baloratu zuen Egoitz Sayarrek, talde irundarraren teknikari berriak, erdietsitako emaitza. Zubipen jokatutako neurketan, Hernanik jo zuen lehen kolpea neurketa hasi eta gutxira. 4.minutuan, Pironek egin zuen eguneko lehen gola.

Real Union B-ren berdinketa ez zen bigarren zatira arte iritsi. Aulkitik neurketa hasi zuen Herrero 68.minutuan zelairatu eta gutxira berdinketaren gola gauzatu zuen. Kosta egin zitzaien etxekoek eginiko golari erreakzionatzea, baina bigarren zatiko erdialdean taldea egonkortu eta 1-1 emaitzarekin bukatu zen denboraldiko lehen jardunaldia.

Sasoiko lehen puntua batu duelarik, Egoitz Sayarrek zuzentzen duen taldeak Oñatiko Aloña Mendi taldea jasoko du Ugalde-Ventaseko zelaian, larunbatean, 15:30ean.

Bestelako emaitzak:

Gizonezkoen Gorengo mailari dagokionez, Hondarribia Futbol Elkarteak garaipena erdietsi zuen txapelketaren itzuleran. Urte bete Ondartzako futbol zelaian futbola jokatu gabe egon ostean, talde berdea Pasaiari 1-0 gailendu zitzaion eta lehen hiru puntuak eskuratu zituen.

Bestalde, Gure Txokoak eta Dunboa-Eguzkik hanka okerrarekin hasi dute sasoia. Lehenek, Beran jokatutako neurketan 1-2 galdu zuten Axularren kontra; eta bigarrenek, jipoia jasan zuten Vasconiaren partetik, 4-0 galdu zuten.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...