Esku hutsik itzuli da Real Union Lasesarretik

BARAKALDO: Txusta, Picó (Andrada, 82'), Galán, Olaortua, Rubén González, Babá, Oca, Cerrajería, Ito (Iru, 69'), Vitoria (Buenacasa, 85), Jurgi.

REAL UNION: Otaño, Estrada, Gayoso (Arriaga, 75'), Rodellar, Senar, Esnaola, El Haddadi (Capelete, 68'), Martins (Alonso, 60'), Galán, Domínguez, Orbegozo.

GOLAK:1-0: Vitoria (49'). 2-0: Buenacasa (85').

EPAILEA: Eugeni Muñoz. Txartel horiak: Baba (Barakaldo); Martnis, Alonso (Real Union).

Stadium Galen erakutsi duen sendotasunik ez du Real Unionek, oraingoz, etxetik kanpo. Denboraldiko bigarren porrota jasan zuten txuribeltzek igandean, Barakaldoko Lasesarren. Ondo aritu ziren lehen zatian, gol aukera onak sortuz. Txusta Real Unioneko atezain ohiak ekidin zuen, behin baino gehiagotan, irundarren gola.

Atsedenalditik bueltan, gogor estutu zuen Barakaldok, eta abaguneen segida baten ondoren, lehen gola sartu zuen Ander Vitoriak. Desabantailak ez zuen Unionen hondamendia eragin, berdinketa oso hurbil egon baitzen birritan, gutxienez. Bukaera aldera, gehiago arriskatu behar izan zuen Asier Santanaren taldeak, eta etxekoek, kontraerasoan, neurketa erabaki zuten.

REAL UNION ROCARI IHES EGIN ZION GARAIPENAK

Talde txuribeltzak bere alde zuen markagailua, baina Beasain Bk neurketa berdintzea lortu zuen azken minutuetan

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN PONFERRADINAREN KONTRA

Talde txuribeltzak 2-1 galdu zuen Ponferradan eta orain, azken bi jardunaldiak gelditzen zaizkio maila mantentzeko helburua lortzeko

Real Unionek...

FRAN JUSTO: “ONGI ENTRENATU BEHAR DUGU, LASAI EGON ETA IGANDEAN LEHIATZERA ATERA”

Hiru jardunaldi bertzerik ez zaizkio gelditzen Real Unioni eta horietako lehena, igande honetan (maiatzaren 12an) ospatuko dute Ponferradinaren...