RAYO VALLECANO B: álex Campos, Robles, álex Alonso, Parla, Mario, Toni Arranz (Barca 68´), Milla, Pablo Clavería, Isra (Isi 84´), Campillo, Rubén Ramiro (Juancho 59´).

REAL UNIóN: Tena, Urkizu, Morcillo (Ozkoidi 68´), Aimar, Esnaola, Rodellar (Goikoetxea 80´), Mujika, Alonso (Saizar 68´), Galán, Domínguez, Seguín

GOLAK: 1-0: Parla (36´); 2-0: Milla (38´).

EPAILEA: López Parra.

Joan den asteko emozioen ajea nabaritu zuen larunbatean Real Unionek Vallecasen. Rayo Bk errealitatera itzuli arazi zuen. Lanean jarraitu behar dute txuribeltzek, maiatzaren amaieran igoera fasean egoteko. Gehiegizko zigorra jaso zuen, dena den, Aitor Zulaikaren taldeak. Lehen ordu erdian, irundarren nagusitasuna erabatekoa izan zelako. Baloia eskuratuta, gol aukera argiak sortu zituzten. Galanek ez zuen punteria doitu, eta hiru aldiz huts egin zuen. Azkenekoan, Mikel Alonsok ez zion aldaratzeari etekinik atera.

Gogotik ordaindu zituen okerrak Unionek. Hiru minutuko tartean, bere alde jarri zuen norgehiagoka Rayo Bk. 36.minutuan sarera bidali zuen baloia Parlak, korner batean. 39.ean, Millak aldea handitu zuen, Tena ezustean hartuta. Burumakur hartu zuten irundarrek aldagelarako bidea, eta ez zuten altxatzea lortu. Bigarren zatian taldea ahula izan zen Real Union, ez zen Rayo estutzeko gai izan. Etxeko taldeak sendo eutsi zion abantailari, eta neurketa erabakitzeko aukerak izan zituen, gainera. Porrota ezustekoa da txuribeltzentzat. Hala ere, aurkarien emaitzak direla eta, lau puntuko aldea mantenduko dute bosgarren sailkatuarekiko.

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...