EZINEAN OLORONEN AURKA

Hendaiako Estadioak ezin izan zuen denboraldiko lehen garaipena eskuratu Oloronen aurka (30-27). Garaipena gertu izan zuten, baina bigarren laurden kaxkar baten ondoren, etxeko taldeak aurre hartu zien.

Denboraldiko lehen bi neurketetan Hendaiako Estadioak ezin izan ditu garaipenak ematen dituen bi puntuak batu. Pessacen aurka 23-23 berdindu eta gero, Oloronen kantxan jokatu zuten larunbatean denboraldiko bigarren jardunaldia eta bigarren zati txar baten ondorioz, hiru golengatik kale egin zuen talde txuri-beltzak. Jokatu duten bigarren neurketa da, baina, berez lehen jardunaldiari dagokion partida izan zen; izan ere, Hendaiako Estadioak eta Oloronek neurketa atzeratu behar izan zuten Covid kasu batzuk medio.

Edonola, lehen zati on bat jokatu zuen Hendaiako Estadioak. Laurent Seguin entrenatzaile berriaren sistemek min eman zion Oloron taldeari neurketako hastapenetan. Defentsan gogor aritu ziren hendaiarrak eta erasoan hiru golen gaindiko errentak lortzeko aukerak izan zituzten. 10-13ko markagailuarekin heldu ziren bi taldeak atsedenaldira, Hendaiako Estadioak lan aparta burutzen ari zen Nationale 3 mailako talde gogor batean aurrean.

Bigarren zatia, ordea, beste kontu bat izan zen. Hendaiako Estadioak ez zion lehen zatian bezala ekin bigarrena eta pixkanaka-pixkanaka sendotasuna galtzen joan zen minutuak aurrera egin ahala. Erasoan akats asko egin zituen talde hendaiarrak eta defentsan, jokalari asko galdu zituzten bi minutuko kaleratzeekin. Beraz, jokalari bat gutxiagorekin minutu asko jokatu zuen Hendaiako Estadioak, eta horrela, garaipenak erdiestea oso zaila da. Oloronek markagailuan aurrea hartu zuen eta bertako zaleak hauspotuta, azkenean Hendaiako Estadioa 30-27 irabaztea erdietsi zuten.

Denboraldi berriko hirugarren jardunaldia etxetik kanpo jokatuko du Hendaiako Estadioak, une kritiko batean, bi neurketetan partidarik irabazi gabe, etxetik kanpo bi neurketa jarraian jokatu beharko du. Lehen garaipena erdiesteko helburuarekin joango dira Pau hirira, hain zuzen, Pau Nousty taldearen aurka jokatzeko.

JACOBO CUETARA: “ANAITASUNAREN KONTRAKO DERBIA BETI OSO PAREKATUA IZATEN DA”

Bidasoa Irunen ortzirale honetan (martxoaren 29an) jasoko du etxean Anaitasuna, euskal derbia jokatzeko

Bidasoa Irun etxera bueltatuko da asteburu...

AGUSTINOS ALICANTE IZANEN DA BIDASOAREN AURKARIA ERREGE KOPAKO KANPORAKETAN

Apirilaren 10ean ospatuko dute bi taldeek hirugarren kanporaketa partida bakarrean

Agustinos Alicante izanen da Bidasoa Irunen aurkaria apirilaren 10ean...

BIDASOAK PORROTA JASO ZUEN NAVAN

Bigarren zatian aukera izan zuen talde horiak puntuak eskuratzeko, baina azkenik gol bakarrarengatik ihes egin zion garaipenak

Bidasoak ezin izan...

HONDARRIBIA ESKUBALOIAK BERE ZUZENDARITZA BATZORDEA BERRITU DU

Ibilbide berri honetan, CD Bidasoako presidenteak, Gurutz Aginagaldek, bere babesa adierazi nahi izan du eta 2019ko udatik dauden harremanak...

JACOBO CUETARA: “SENDO AZALDU BEHAR GARA, DEFENTSAN ONGI EGON ETA KONSTANTE IZAN”

Bidasoa Irunek Viveros Herol BM Nava taldea bisitatuko du larunbatean 21:00etan

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL Ligari segida emanen dio asteburu...

BM BIDASOA IRUN EUSKADIKO JUBENIL TXAPELKETAKO TXAPELDUNORDE

Irundarrek Balonmano Barakaldo A taldea izan zuten aitzinean finalean, eta 24-23ko markagailuarekin irabazi zuten bizkaitarrek