Galeko lehen porrota jaso du Real Unionek

REAL UNION: Txusta, Urkizu (Azkoiti, 34'), Aimar, Esnaola, Morcillo, Rodellar, Iriondo, Mujika, Ozkoidi (Eneko Romo, 37'), Eizmendi (Barrón, 52'), Galán.

MENSAJERO: Ione, Hernández, Jaime, Marco, Moreno, Prieto, Vianney (Rayco, 66'), Omar (López, 74'), Rodríguez, Sánchez (Yeray, 88'), Iray.

GOLAK: 1-0: Eizmendi (22'). 1-1: Sánchez (32'). 1-2: Sánchez (60'). 1-3: López (80'). 2-3: Galán (83').

EPAILEA: David Recio Moreno. Txartel horiak: Aimar, Esnaola (Real Union); Jaime (x2), Prieto (x2), Iray, López. Aitor Zulaika Real Unioneko entrenatzailea eta Mensajeroko Vianney kanporatu du.

Denboraldi osoan lehen aldiz galdu du Real Unionek etxean. Jaitsiera postuetan dagoen Mensajerok ostu dizkio hiru puntuak Stadium Galen. Alde batera gelditu da sailkapeneko diferentzia, neurri handi batean, txuribeltzek ez dutelako norgehiagoka ona egin. Abantaila hartu dute, hala ere, 22.minutuan. Eneko Eizmendik sartu du 1-0ekoa, Mujikaren erdiratzea buruz bultzatuta. Golak, ordea, ez du Unionen nagusitasuna indartu. Eta ordu erdia bete ondoren, ezbeharrak pilatu zaizkio etxeko taldeari. Sanchezek banakoa sartu du lehenengo, defentsako hutsak baliatuta baloia lapurtu eta gero. Bost minutu beranduago, bi aldaketa egin behar izan ditu Aitor Zulaika entrenatzaileak, Urkizuren eta Ozkoidiren lesioak zirela eta.

Bigarren zatian, Mensajeroren defentsa antolatuak buruhauste handiak eman dizkio Unoni. Txuribeltzek ez dute modu eraginkorrean erasotzeko erarik aurkitu. Gainera, 60.minutuan bigarren gola sartu du Sanchezek, Txustari hanken artetik pasa zaion jaurtiketa batekin. Kontraerasoan, lehia erabakitzeko bi abagune argi izan dituzte Rodríguezek eta Lópezek. Bigarrenak sartu du azkenean hirugarren gola, 80.minutuan. Dena den, itxaropena berreskuratzeko aukera izan dute txuribeltzek, Jaimek Galani egindako penaltiaren ondorioz. Lateralak bigarren txartel horia ikusi du, eta hamar jokalarirekin utzi du Mensajero. Galanek sarera bidali du baloia penalti jaurtiketan. Horrela, puntu bat eskuratzeko aukera hurbildu dio Unioni. Azken bi falta jaurtiketetan Txusta ere igo da errematatzen saiatzera. Baina Kanarietako taldeak garaipenari eutsi dio.

REAL UNIONEK PUNTU BAT ATERA ZUEN CULTURAL LEONESAREN KONTRAKO PARTIDUTIK

Talde txuribeltzak hutsera berdindu zuen etxean Cultural y Deportiva Leonesa taldearen kontra

Real Unionek hutsera berdindu zuen, pasa den...

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...