GOIZANE GARCIA BI ALDIZ EUSKADIKO TXAPELDUNORDE

Garcia disko eta mailu jaurtiketetan igan zen podiumaren bigarren koskara

Euskadiko jaurtiketa luzeko txapelketa ospatu zen pasa den asteburuan Durangon. Bertan, Bidasoa Ateltiko Taldeko Goizane Garciak hartu zuen parte eta atletak bi zilarreko domina eskuratu zituen. Izan ere, diska eta mailu probetan Euskadiko txapeldunorde bilakatu zen Garcia.

Mailu probari dagokionez, Goizane Garciak 47 metroko jaurtiketa egin zuen eta beraz, bigarren postua eskuratu zuen honekin. Diska jaurtiketan berriz, 38,56 metro egin zituen eta proba honetan ere, Euskadiko txapeldunorde izan zen Garcia.

Honez gain, Izaro Irastorzak eta Julene Herrerok laugarren eta bosgarren postua eskuratu zuten, hurrenez hurren, xabalina jaurtiketan 32,02 eta 30,45 metro lortuta. Iruñean berriz, Unax Erasok 50 metroko langa gainditu zuen 18 urtez azpiko mailu jaurtiketan (50,58).

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...