GRANOLLERSEK IRABAZI ZITUEN PUNTUAK ARTALEKUN

Neurketa parekatua jokatu ondotik, kataluniarrek eskuratu zuten jardunaldiko garaipena 30-32ko markagailuarekin

Bidasoak Granollers jaso zuen atzo Artalekun Plenitude ASOBAL Ligako hamabigarren jardunaldia jokatzeko. Sarrera guztiak salduta, taldeak zaleen babesa somatu zuen, baina ez zen nahikoa izan kataluniarren kontrako partidu parekatua irabazteko. Bi taldeek tentuz jokatu zuten norgehiagoka eta etxekoek puntuak lortzeko ahaleginak egin zituzten, baina azkenean Granollersek, 30-32koarekin, bereganatu zuen eguneko garaipena.

Etxeko taldeak gidatu zuen neurketa lehenengo hamabost minutuetan. Hala ere, ezin izan zuen Granollersetik aldendu eta 20. minutuan lehen abantailak lortu zituen aurkariak (10-12). Hala ere, bi goleko alde hau puntu bakarrera murriztu zuten Jacobo Cuetararen mutilek eta atsedenaldira beraz, 16-17ko markagailuarekin iritsi ziren bi taldeak.

Bigarren zatian, 19ra berdindu ondotik, aurkariak berriz ere aurretik jarri ziren. Bidasoak hurbiletik jarraitu zituen kataluniarrak eta gol bat eta biko aldearekin neurketa oso parekatua egon zen bukaerara arte. Azken bost minutuetan, Gorka Nietok 26-27koa ezarri zuen eta neurketa irekia egon zen. Hala ere, talde bisitariak errenta eskuratu zuen azken minutuetan eta 30-32ko markagailuarekin bereganatu zuen norgehiagoka.

Jacobo Cuetararen mutilek partida lehiatua jokatu zuten atzo, eta nahiz eta ez irabazi, beraien maila erakutsi zuten, baita euren lehiakortasuna ere. Garaipena hurbil eduki zuen taldeak, baina azkenean ezin izan zuen Artaleku bete batean jardunaldiko bi puntuak bereganatu.

(Argazkia: Arrate Morales)

BIDASOA IRUN EUSKAL KOPA IRABAZLE BEDERATZIGARRENEZ SEGIDAN

Erromoko Eskubaloiaren kontra aritu ziren finalean eta 20-41ko markagailuan gainditu zituzten ermuarrak

Bidasoa Irunek Euskal Kopako finalean...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA ZAILA ETA GARRANTZITSUA IZAN DAITEKE SAILKAPENEKO BIGARREN POSTUARI BEGIRA”

Euskal Kopa bereganatu ondotik, Bidasoa Irunek Frigorificos del Morrazo jasoko du bihar (apirilaren 26an) Artalekun

Bidasoa Irunek Euskal Kopa...

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...