LEHEN ZATIAN SARTUTAKO GOLAK BERTZE HIRU PUNTU EMAN ZIZKION REAL UNIONI

Partiduaren zortzigarren minutuan aitzindu zen talde txuribeltza, Aramburuk sartu zuen golarekin

Real Unionek bertze hiru puntu batu zituen sailkapenera, Nàstic taldearen kontra 0-1 irabazi ondotik. Lehen zatiaren zortzigarren minutuan sartu zuen Aramburuk gola, eta honekin, talde txuribeltza salbaziotik hurbilago dago denboraldia bukatzeko lau jardunaldi gelditzen direnean.

Partidua hasi eta zortzigarren minutuan aitzindu zen Real Union. Paradak erdiraketa egin zuen ezker hegaletik eta Parrak akatsa egin zuen baloia blokatzeko orduan. Aramburuk egoera aprobetxatu zuen eta baloia sare barrura sartu zuen. Markagailuan aurrea hartuta, horri eusteko helburuarekin jokatu zuen talde txuribeltzak hurrengo minutuetan. Nàstic honi erantzuten saiatu zen segidan, baina kornerrera bidali zuen Montorok bere jaurtiketa. Oraindik ere bertze bi saiakera egin zituen etxeko taldeak, baina ezta batean ez zuen aterik aurkitu. Iñaki Goikoetxearen mutilek ere bigarren gola sartzeko aukera eduki zuten Bravoren hanketan, baina ez zuten asmatu.

Bigarren zatia ere bide beretsutik joan zen. Nàstic gogor ibili zen erasoan, baina talde txuribeltzak joko hau ongi defendatzen jakin zuen. Honez gain, luzapenean, Ivan Perezek partidua erabakita uzteko aukera eduki zuen. Parraren aitzinean bakarrik gelditu zen, baina ezin izan zuen errematatu.

Edonola ere, 0-1eko markagailuarekin, garaipena Real Unionentzat izan zen eta bertze hiru puntu irabazita, 40 batu ditu guztira sailkapenean. Talde txuribeltza jeitsiera postuetan dago oraindik ere, baina puntuetan berdinduta dago bere aitzinetik dauden UE Cornellà eta CF La Nucía taldeekin. Honekin, denboraldiko helburua hurbil ikusita, datorren igandean Alcoyano taldea bisitatuko du Real Unionek puntuak batzen segitzeko.

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...