MAIALEN MUÑOZ ETA CHAKIB LACHGAR GARAILEAK MARATOI ERDIAN

10 kilometroko lasterketan berriz, Sara Villasantek eta Unai Arroyok eskuratu zuten lehendabiziko postua

Igande goizean ospatu zen Loiola Altura y Uria – Irungo Maratoi Erdia +10K – NT2 lasterketaren IV. edizioa. Pandemiaren ondorioz, aurreko urtean ez zen antolatu, baina aurten berriz ere Irungo kaleetan barrena lasterkariak ikusteko aukera egon da. Euripean baina 800 korrikalarik baino gehiagok parte hartu zuten bi modalitatetan, maratoi erdian eta 10 kilometroko lasterketan.

10 kilometroko lasterketan, Bidaso Atletiko Taldeko Sara Villasante eta Unai Arroyo helmugaratu ziren lehendabizi, biak ere probaren denbora-marka hautsiz, 36:26 Villasantek eta 30:34 Arroyok. Maratoi erdian ere Maialen Muñozek lehendabiziko postuaz gain, errekorra lortu zuten 1:22,19ko denboran helmugaratu. Gizonezkoetan berriz, Chakib Lachgarrek garaipena errepikatu zuen lasterketa honetan, amaierara arte Carles Montllirrekin estu lehiatu ondoren.

- 3º) Asier Martínez 1:11,33

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...

ARANTXA AUSAN EUROPAKO TXAPELDUN W50-KO 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Abel Castañaresek zilarrezko domina eskuratu zuen M65 kategoriako 8 kilometroko krosean

Europako Master Txapelketa ospatu zen pasa den astean,...