Mailari eutsi dio Hondarribiak

Azken jardunaldira arte itxaron behar izan du berriro Hondarribia Futbol Elkarteak. Baina helburua bete du, eta Ohorezko Erregionalean jarraituko du. Jaitsiera ekiditeko lehia zuzena izan zuen larunbatean Hondartzan, puntu bat gutxiago zuen Usurbilen kontra. Zaleek harmailak bete zituzten, eta jokalariek berdegunean erantzun zuten.

Urduritasuna alde batera utzi, eta bizi irten ziren berdeak zelaira. Ordu erdi txukunaren ondoren, Oliverik aurretik jarri zuen etxeko taldea. Bost minutu beranduago, Usurbilek banakoa egin eta arriskuan jarri zuen Hondarribiaren agintea. Abantaila hartzeko aukera bikaina izan zuen atsedenaldiaren atarian. Bigarren zatian, aldiz, jaun eta jabe izan zen Hondarribia. Hasi bezain laster 2-1ekoa sartu zuen Muguruzak buruz, alboko falta batean. Aurrerantzean sendo ibili ziren berdeak defentsan, eta bizkor irten ziren kontraerasoan. Imanolek erabaki zuen norgehiagoka, bost minutu falta zirenean.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...