RACINGEK REAL UNION GARAITU ZUEN STADIUM GALEN

Irundarrek 0-3ko markagailuarekin galdu zuten Racing El Ferrolen aurkako neurketa

Sasoi onean zeuden Real Unionekoak, bost partidu jarraian zeramatzaten porrotarik jaso gabe, baina etxean jokatu duten jardunaldi honetan ezin izan zioten aurre egin indarrez zelairatu zen Racing El Ferrol taldeari.

Partidua oker hasi zen irundarrentzat. Lehen zatiko laugarren minutuan, Racingek egin zuen lehen saiakerarekin baloia sare barrenera sartzea lortu zuen. Etxekoak honi aurre egiten saiatu baziren ere, ezin izan zuten markagailua berdindu. Are zailagoa egin zitzaien, ordu erdi beranduago etsaiek bigarren gola sartu zutenean. Atsedenaldia 0-2koarekin hasi zen Stadium Galen.

Bigarren zatia ere joera berarekin jarraitu zuten bi taldeek. Real Unioneko entrenatzaileak aldaketak egin zituen, Nuñez eta Pradera eseri eta Oyarzun eta Temenuzhkov jokalariak atera zituen zelaira arerioaren jokoari erantzuteko asmoz. Hala ere, ez zuten aukera garbirik eduki markagailua iraultzeko, eta gainera Racingen aldetik hirugarren eta azken gola ere jaso zuten, neurketa amaitzeko zazpi minutu falta zirenean.

Aitor Zulaika entrenatzailea etsituta azaldu zen ondorengo prentsaurrekoan: “Gaur Racing El Ferrolek gure lekuan jarri gaitu. Erraz irabazi dute neurketa. Zelai erdian partidu on bat egitearekin nahiko izan dute 0-3koa egiteko”. Gainera, porrota honen arrazoia zein zen ere azaldu nahi izan zuen: “Ez denean lan egiten, zelaian ikusten da, eta hori pasatu da gaur. Lotuta dago guztia. Zorretan gelditzen gara, barkamena eskatzearekin bakarrik alferrik da”.

(Argazkia: Haimar Marcos)

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...

REAL UNION ROCAK BETI GAZTE GARAITU ZUEN GALEKO ANEXOAN

Letamendiak penaltiz sartutako golari esker jardunaldiko hiru puntuak etxean gelditu ziren

Real Unión Roca: Rodríguez; Arteaga (Fernández,...

REAL UNIONEK BERTZE HIRU PUNTU BATU ZITUEN GALEN

Unionistas de Salamanca garaitu zuten etxean eta jeitsiera postuetatik aldentzen hasiak dira txuribeltzak

Real Unionek garaipen garrantitzusa lortu...

FRAN JUSTO: “HEMENDIK AITZINERA PARTIDU GUZTIAK FINALAK IZANEN DIRA ETA EZIN DUGU DEUS ERE GORDE”

Real Unionek Unionistas de Salamanca jasoko du igandean, apirilaren 21ean, Galen 18:00etan

Real Unionek final baten moduko bertze partidu bat jokatu...