REAL UNION B-K EZIN IZAN DIO MAILARI EUTSI

Real Uniongo bigarren taldeak 2-0 irabazi zuen Mutrikuren kontra, baina ezin izan dio Ohorezko Errejional Mailari eutsi

Real Union B: Iza; Cabo, Martinez de Liza, Olaciregui, Gonzalez; Rodriguez (Plaza, 76. min.), Goñi (Arzak, 84. min.), Lopez, Ollo (Rodrigo, 63. min.), Carrillo (Navajas, 63. min.; Fernandez, 72. min.); Bravo.

Mutriku FT: Burgaña; Etxebarria; Arrizabalaga, Bedialauneta, Andonegi (Alberdi, 82. min.); Lezertua (Elizburu, 59. min.), Blanco (Aizpurua, 59. min.), Linder, Landaribar (Olabarria, 66. min.), Lizardi (Iparragirre, 72. min.); Ibarlucea.

Emaitza (2-0): 1-0, Carrillo (11. min.); 2-0, Olaciregui (54. min.).

Epailea: Xabier Carballo Moreda (Euskadi). Txartel horia atera zien Carrillori (22. min.) eta Gonzalezi (35. min.) Real Union Bren aldetik eta Lezertuari (25. min.), Arrizabalagari (44. min.), Andonegiri (61. min.) eta Linderi (87. min.) Mutriku FTren aldetik. Carlos Garcia Real Union Bren entrenatzaileari ere txartel horia atera zion (53. min.).

Bestelakorik: Ohorezko Erregional Mailako 33. jardunaldia. Galeko anexoa.

Real Union B-k, pasa den larunbatean, Mutrikuren aurka jokatu zuen denboraldiko azken aurreko neurketa. Galeko anexoan aritu ziren bi taldeak eta 2-0eko markagailuarekin eskuratu zuten garaipena etxekoek. Hala ere, Aloña Mendiren garaipena dela eta, ezin izan diote mailari eutsi eta, datorren urtean, Gorengo Mailan jokatuko du talde irundarrak.

Neurketa hasi eta hamaikagarren minutuan jarri ziren aurretik txuribeltzak, Carrillok sartutako gol batekin. Bigarren zatian gainera, abantaila handitzea lortu zuten eta Olacireguik bigarren gola eskuratu zuen taldearentzat. Garaipena beharrezkoa zuten irundarrek maila mantentzeko, baita Aloña Mendiren porrota ere, eta azken hau ez zen gertatu. Talde honek Allerruren kontra irabazi eta Real Unionen jeitsiera ziurtatu zuen.

Nahiz eta dena erabakita egon, heldu den asteburuan Carlos Garciaren taldeak azken partidua jokatu beharko du Oiartzunen aurka.

IRUNGO UDALAK 534.000 EURO BIDERATUKO DITU STADIUM GALEN HOBEKUNTZAK EGITEKO

Irisgarritasun neurriak betetzeko igogailua instalatzeko eta berdegunea berritzeko inbertsioak aurreikusi ditu

Maiatzeko udal osoko bilkuran...

OSASUNAK UDAKO FUTBOL CAMPUSA EGINEN DU DONEZTEBEN

4 eta 14 urte bitarteko haurrek hartzen ahalko dute parte ekainaren 24tik 27ra eginen den topaketan

Osasunak udako futbol campusa antolatu du Donezteben,...

FRAN JUSTO: “BIHAR IRABAZI NAHI DUGU AITZINERA PAUSU GARRANTZITSUA IZANEN DELAKO”

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua jokatuko du bihar, azkena etxean, Fuenlabradaren kontra

Real Unionek denboraldiko azken aurreko partidua...

REAL UNION ROCARI IHES EGIN ZION GARAIPENAK

Talde txuribeltzak bere alde zuen markagailua, baina Beasain Bk neurketa berdintzea lortu zuen azken minutuetan