REAL UNION B-K TOURING B GARAITU ZUEN

Carlos Garciak entrenatzen duen taldeak 3-0 irabazi zuen denboraldiko lehen neurketa

Real Unioneko bigarren taldeak denboraldiko lehen garaipena erdietsi zuen pasa den larunbatean etxean. Gorengo mailan aritzen da taldea aurten eta beraien helburua Ohorezko Erregional mailara bueltatzea izanen da. Horretarako, hasiera bikaina eman diote denboraldiari, izan ere, Real Union B-k Touring B taldea garaitu zuen 3-0eko markagailuarekin.

Lehen zatia golik gabekoa izan zen eta hutsera berdinduta hasi zuten bigarrena bi taldeek. 64. minutuan aldiz, etxekoen gola iritsi zen, Gonzalezen partetik. 1-0eko markagailuarekin, Real Unionek lehen kolpea jaso zuen, izan ere, Abadi kanporatua izan zen bigarren txartel hori jaso ondotik. Edonola ere, taldeak ez zituen besoak jaso eta lau minutu beranduago, bigarren gola sartu zuen Rodriguezek. Azkenik, 83. minutuan, talde irundarrak hirugarren eta azken gola sartu zuen, Artolaren eskutik, eta horrela 3-0eko behin betiko markagailua erdietsi zuten.

Denboraldiko lehen jardunaldia irabazita eta sailkapenera lehen hiru puntuak gehituta, Real Union B-k datorren asteburuan Usurbil bisitatu beharko du Haraneko futbol zelaian.

REAL UNION ROCAK HIRU PUNTUAK ESKURATU ZITUEN AZPEITIAN

1-3ko markagailuarekin txuribeltzek garaipena eskuratu zuten Garmendipen, Lagun Onak B taldearen kontra

CD Lagun Onak B: Madrazo; Arizmendi,...

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...

REAL UNIONEK CORNELLA GARAITU ZUEN GALEN

Alex Cerdák sartutako golari esker, hiru puntuak etxean gelditu ziren

Urtarriletik garaipenik batu gabe egon ondotik, Real Unionek Cornella garaitu...