REAL UNION B-K TOURING B GARAITU ZUEN

Carlos Garciak entrenatzen duen taldeak 3-0 irabazi zuen denboraldiko lehen neurketa

Real Unioneko bigarren taldeak denboraldiko lehen garaipena erdietsi zuen pasa den larunbatean etxean. Gorengo mailan aritzen da taldea aurten eta beraien helburua Ohorezko Erregional mailara bueltatzea izanen da. Horretarako, hasiera bikaina eman diote denboraldiari, izan ere, Real Union B-k Touring B taldea garaitu zuen 3-0eko markagailuarekin.

Lehen zatia golik gabekoa izan zen eta hutsera berdinduta hasi zuten bigarrena bi taldeek. 64. minutuan aldiz, etxekoen gola iritsi zen, Gonzalezen partetik. 1-0eko markagailuarekin, Real Unionek lehen kolpea jaso zuen, izan ere, Abadi kanporatua izan zen bigarren txartel hori jaso ondotik. Edonola ere, taldeak ez zituen besoak jaso eta lau minutu beranduago, bigarren gola sartu zuen Rodriguezek. Azkenik, 83. minutuan, talde irundarrak hirugarren eta azken gola sartu zuen, Artolaren eskutik, eta horrela 3-0eko behin betiko markagailua erdietsi zuten.

Denboraldiko lehen jardunaldia irabazita eta sailkapenera lehen hiru puntuak gehituta, Real Union B-k datorren asteburuan Usurbil bisitatu beharko du Haraneko futbol zelaian.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...