REAL UNION ROCAK GERO ETA HURBILAGO DU MAILAZ IGOTZEKO HELBURUA

Asteburuan, Oiartzuni irabazi ondotik, bertze hiru puntu batu zituen sailkapenera

Oiartzun KE: Zabala; Altuna, Roldan, Larraya (Sanzberro, 75. min.), Argaiz; Arevalillo (Mata, 70. min.), Arbelaitz, Kortabitarte, Martiarena, Diaz; Aburuza.

Real Union Roca: Iza; Arteaga, Cabo, Olaciregui, Sagredo; Rodriguez (Fernandez, 63. min.), Herrero (Ollo, 67. min.), Letamendia (Chacon, 78. min.), Arzuaga (Gonzalez, 85. min.), Corvo; Palenzuela (Lopez, 85. min.).

Emaitza (0-2): 0-1, Rodriguez (min. 9); 0-2, Sagredo (min. 57).

Epailea: Edorta Portillo Vazquez. Txartel horia atera die Larrayari (11. min.), Roldani (23. min.), Argaizi (71. min.) eta Altunari (82. min.) Oiartzun KE taldean eta Letamendiari (52. min.) eta Arzuagari (62. min.) Real Union Roca taldean.

Bestelakorik: Gizonezkoen Gorengo Erregional Mailako 27. jardunaldia. Karla Lekuona anexoa. 200 ikusle inguru.

Real Union Rocak Oiartzun garaitu zuen pasa den asteburuan, 0-2ko markagailuarekin, eta honekin bertze hiru puntu batu zituen sailkapenera. Oraindik ere, matematikoki, ez du mailaz igotzeko helburua ziurtatua, baina Carlos Garciaren taldea gero eta hurbilago dago gizonezkoen Ohorezko Erregional mailatik.

Talde txuribeltzaren harrobikoak nagusi izan ziren Karla Lekuona anexoan pasa den asteburuan. Lehen gola bederatzigarren minutuan eskuratu zuten, Rodriguezen eskutik eta aitzinetik joan ziren atsedenaldira. Bigarren zatian berriz, 0-2koa ezarri zuen Sagredok, 57. minutuan eta horrela, garaipena eskuratu zuen Real Union Rocak.

Bertze hiru puntu batuta, lider segitzen du Carlos Garciaren taldeak. Zortzi puntuko aldea ateratzen dio bigarren sailkatua den Universidad de Deustori. Gero eta hurbilago du Real Union Rocak igoera eta datorren asteburuan, Axularren kontra irabaziz gero, helburu hori lortu dezakete irundarrek.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...