CD Lagun Onak B: Madrazo; Arizmendi, Galarraga, Larrañaga (Uranga, 76. min.), Letamendia; Arregui, Cárdenas, Hidalgo (Zubizarreta, 58. min.), Muñoz (Iglesias, 66. min.), Segurola (Odriozola, 83. min.); Peña.

Real Unión Roca: Oihan Fernández; Arteaga, Cabo, Poirier (Corvo, 77. min.), Dolado (Sainte-Rose, 86. min.); Elizetxea (Ander Fernández, 46. min.), Martínez-Barranco, Capelete, Delpuerto (Herrero, 77. min.), Tellechea (Letamendia, 46. min.); Ortiz.

Emaitza (1-3): 1-0, Arregui (2. min.); 1-1, Delpuerto (70. min.); 1-2, Cabo (78. min.); 1-3, Letamendia (80. min.).

Epailea: Ioritz Etxebeste Briz. Txartel horia atera zien Galarragari (15. min.), Cárdenasi (69. min.) eta Letamendiari (78. min.) CD Lagun Onak B taldean eta Cabori (41. min.), Doladori (59. min.) eta Ander Fernándezi (84. min.) Real Unión Roca taldean.

Bestelakorik: Gizonezko Ohorezko Erregional mailako 1. Multzoko ligako 28. jardunaldia. Garmendipe. 300 ikusle inguru.

Real Unionek bertze garaipen bat erdietsi zuen Azpeitian, Lagun Onak B taldearen kontra, denboraldiko azken txanpari hasiera ezin hobea emanez. 1-3ko markagailua eskuratu zuen bertan, eta hiru puntuak ere etxera bueltan ekarri zituen.

Lehen zatian, berehala aitzindu ziren markagailuan etxekoak. Lagun Onak B taldeko Arreguik gola sartu zuen bigarren minutuan eta 1-0ekoarekin joan ziren aldageletara bi taldeak. Bigarren zatian berriz, 70. minutuan, Delpuertok emaitza berdindu zuen txuribeltzentzat eta ondotik ailegatu zen Real Union Rocaren garaipena. 78. minutuan Cabok markagailua irauli zuen eta, 80. minutuan, Letamendiak partidua erabakita utzi zuen. 1-3ko emaitzarekin beraz, Real Union Rocak garaipena eskuratu zuen Garmendipen.

Honekin guztiarekin, 39 puntu batu ditu Carlos Garciaren taldeak sailkapenean, eta zazpigarren postuan kokatu da. Heldu den asteburuan, etxera bueltatuko da lehia eta Galeko anexoan jasoko du Lesakako Beti Gazte.

REAL UNIONEK ROCA TALDEAREN INGURUKO LIBURUA KALERATU DU

“Ecos del Roca” izenburupean, Roca talde historikoaren sorrera kontatu dute liburuan

Real Unionek “Ecos del Roca” liburua kaleratu berri du,...

REAL UNIONGO BETERANOEK IRUN HIRIA TXAPELKETA OSPATUKO DUTE LARUNBATEAN

Zazpigarren edizioa izanen da eta txapelketa triangularrean, Touring KEk eta Arenas Clubak parte hartuko dute

Real Unionek Irun Hiria Beteranoen...

JOSH FEENEY ETA TOMMI O´REILLY ASTON VILLARA BUELTATUKO DIRA

2024ko urte hasieran ailegatu ziren Real Unionera bi jokalariak utzita eta orain, jatorrizko taldera bueltatuko dira berriz ere

Real Unionek...

REAL UNIONEK FUTBOL CAMPUSA ANTOLATU DU UZTAILERAKO

Izen emateak irekiak daude ekainaren 26ra bitarte

Real Unionek aurten ere Udako Campusa antolatu du hiriko eta eskualdeko haur...

GALLARDOK IRABAZI DU REAL UNIONEN III. ENPRESEN TXAPELKETA

Final handian Tecnari irabazi zion Irungo enpresak

Real Unionek III. Enpresen Txapelketa ospatu zuen pasa den asteburuan Stadium Galeko anexoan eta...